مروری بر ارتباطات در سیستم عامل CHORUS

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های مهندسی رایانه
  • کد COI اختصاصی: RCEITT02_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 426
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا مهرابی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر

رسول روستایی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر

چکیده

یک تفاوت مهم بین یک سیستم توزیع شده و یک سیستم تک پردازشگر ارتباط بین فرآیندهای آن است. سیستم های تکپردازشگر از حافظه مشترک استفاده میکنند اما سیستم های توزیع شده بدون حافظه مشترک هستند. ارتباطات بین فرآیندها(IPC) قلب تپنده یک سیستم توزیع شده است که راه های مختلفی برای آن وجود دارد. ارتباطات در سیستم های توزیع شده توسط تبادل پیغام ها پیاده سازی میشود که دشوارتر از بکارگیری عملیات های پایه بر اساس حافظه مشترک در سیستم هایتک پردازشگر است. در سیستم توزیع شده سه مدل ارتباطی اصلی فراخوانی روال راه دور (RPC) ارتباطات پیام گرا و ارتباطات جریان گرا وجود دارد. نمونه ای اساسی از ارتباطات در Chorus نیز بر اساس مبادله پیام است. در آغاز و در ورژن ، زمانی کهجستجو بر چند پردازی متمرکز شده بود، استفاده از حافظه داخلی به عنوان الگوی ارتباطات در نظر گرفته شد اما چون به اندازهکافی عمومی نبود رد شد. RPC و ارسال ناهمزمان در سیستم عامل Chorus ارائه شده است.

کلیدواژه ها

سیستم توزیع شده، ارتباطات، PPC، پیام Chorus

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.