تحلیل پایدارسازی ترانشه تحتانی نمونه ای مجتمع در تهران با استفاده از نرم افزارهای Plaxis 2D و Slope /W

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
  • کد COI اختصاصی: NCGER02_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 386
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه فیاض خو

دکتری زمین شناسی اقتصادی،دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال

ابراهیم حجتی

کارشناسی ارشد عمران (خاک و پی)،دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات

چکیده

شهر تهران بر روی قسمتی از کوهپایه های جنوبی رشته کوه های البرز بنا شده است. این شهر از جنوب به دشت تهران که سرآغاز فلات مرکزی ایران است، از غرب به دشت کرج ، از شرق به رشته کوه های آنتی البرز ( Anti-Alborz ) و از شمال به رشته کوه های البرز محدود می گردد. حوضه رسوبی تهران به دو ساختار اصلی که عبارتند از رشته کوه های البرز در شمال و فلات مرکزی ایران در جنوب متصل می باشد. توپوگرافی تهران به صورت چین پله ای ( Enchelon Folds ) بوده که در شمال از ارتفاعات 1700 متر شروع شده و در جنوب به 1000 متر ختم می گردد. نوع توپوگرافی پلکانی نشانه وجود رسوباتی است که زیربنای زمین شناسی تهران را تشکیل می دهند. این رسوبات در شمال درشت دانه بوده و به طرف جنوب ریزدانه تر می گردد. نهشته های آبرفتی دامنه های جنوبی البرز بخصوص در اطراف تهران برای نخستین بار توسط ربین ( Rieben )، در سال های 1966، 1956، 1952 مطالعه گردید. وی رسوبات آبرفتی در حوضه تهران را به چهار گروه عمده C، B، A و D تقسیم می کند که گروه D قدیمی ترین و گروه A جدیدترین آنها می باشد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.