بررسی تاثیرات بدنه های سبز در طراحی منظر شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی در افق ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: MEMARI03_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 690
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نطنز
استاد دانشگاه عضو هیئت علمی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد دولت آباد
چکیده
پوششهای سبز عناصری هستندکه همواره ازمحیطزیست انسانها جدایی ناپذیر بودهاند. باگسترش نگرانیها دررابطه با محدودیت سطح زمین برای کاشت گیاه، راهح لهای خلاقانه ای برای بوجود آوردن فضایسبز مورد نیاز میباشد. سیستمهای زنده ارگانیک ازقبیل با های سبز ودیواره های عمودی میتواند جوابی صحیح برای ای مسئله باشد. در چند دهه اخیر، با های سبز بیشتری توجه را به خود جلب نموده اند، اماکمبود زمین وتراکم جمعیت موجب بلندمرتبهسازی وکاهش تاثیر با هایسبز شدهاند. نسبت بالای دیوار به سقف، پتانسیل عظیمی را برای احداث فضاهای سبز عمودی فراهم می آورد، به طوریکه میتواندجایگزی مناسبی برای با هایسبز، درشهر متشکل از ساختمانهایسبز بلندمرتبه رورشد باشد. دیوارهای سبزدردو گروه نماهای سبز یا Green facades ویا دیوارهایزنده یا living wall جایمیگیرند ومیتوانند به نوعی یک سیستم غیرفعال جهت کاهش بار انرژی ساختمان به حسابآیند.در این مقاله با ارائه نمونه هایی به بررسی تاثیرات دیوارهای سبز درفضاها و محیطهای انسانی، گونه هایم ختلف دیواره های سبز و ویژگهی آنها در مقابل افزایش رطوبت هواکه منجربه کاهش نوسانا تدما، حائل شدندر برابر باد، سایه اندازی گیاه بردیوار، کاهش درجه حرارت داخلی توسط دیواره های سبز، پتانسیل بصری و زیباشناختی دیوارهای سبز ودرنهایت به نقش آنها درمعماری وشهرسازی معاصرمیپردازدکلیدواژه ها
دیوار سبز ، فضای سبز عمودی ، طراحی منظر شهری ، باغ عمودی ، زیبای بصریمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.