مدیریت مشارکتی در نظام سازمانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های علوم مدیریت
- کد COI اختصاصی: IRMCONF02_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 680
نویسندگان
عضو هیأت علمی پیام نور واحد عنبرآباد – کرمان
دانشجوی کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی ، دانشگاه پیام نور عنبرآباد
چکیده
مشارکت در قلمرو صنعت و بازرگانی بدین منظور پرورده گردیده تا مردم را از دیدگاه روانی و عاطفی نه تنها در کارگردانی صنعت بلکه در مالکیت آن شریک سازد و از این راه افزوده به ستیز با حالت روانی سرخوردگی و از خود بیگانگی ناشی از پیچیدگی های کار پایه های پایداری و پایانی صنعت و بازرگانی را نیرومند سازند. مشارکت در کارگردانی صنعت سبب شد تا کارکنان صنعت برای دست یابی به هدف های بلند برانگیخته شوند و با کوشش فزاینده دست یابی به هدف های گروهی و سازمانی را در شمار هدف های شخصی خود قرار دهند و بر میزان بازدهی و کارآیی خود بیفزایند. مشارکت کارکنان در کارگردانی واحدهای صنعتی و بازرگانی با کامیابی های بسیار همراه گردید. بررسی های گوناگون و بی شمار نشان دادند که به دلیل گسترده کردن دامنه مشارکت در مدیریت نه تنها کیفیت کار بهبودی می یابد بلکه پذیرش دگرگونی و سازگاری با دگرگونی ها رو به فزونی می گرایید.در این مقاله نقش، مبانی ومفاهیم مدیریت مشارکتی، تاریخچه و سابقه نظام پیشنهادها، فلسفه و اهداف نظام پیشنهادها، ویژگی های یک نظام پیشنهادهای موفق و نکات قابل توجه در این نظام، رئوس مطالب این مقاله را تشکیل می دهند.کلیدواژه ها
مدیریت مشارکتی، مقاومت در برابر تغییر، مشارکت کارکنان، بهره وریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.