چالش های موجود در اینترنت اشیاء و راه های مقابله با آن در رسیدن به یک شهر هوشمند

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1538
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مهدی دادگر

عضو هیات علمی دانشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رودهن، رودهن، ایران

علی برومندنیا

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب

سمیه فرهنگ ادیب

عضو هیات علمی موسسه غیرانتفاعی آریا، ایوانکی

چکیده

با استفاده از شبکه های حسگر می توان از حسگرها به صورت فراگیر استفاده کرد . به این ترتیب می توان شاخص های محیطی را اندازه گیری و درک نمود و در آنها دخالت کرد، و این کار را می توان از اکو سیستم ظریف و منابع طبیعی به محیط های شهری انجام داد. گسترش این دستگاه ها در یک شبکه ارتباطی سبب ایجاد پدیده ای می شود که به آن اینترنت اشیا گفته می شود و در این فناوری حسگرها و محرک ها به شکلی یکپارچه با محیط زیست اطراف ما ترکیب شده و اطلاعات در سرتاسر سیستم ها به نحوی پخش می شود که یک تصویر مشترک ایجاد نماید. این فناوری که با نوآوری های اخیر در بسیاری از فناوری های گوناگون بی سیم مانند RFID، حسگرهای تعبیه شده و گره های محرک، تحریک شده است سبب شده اینترنت اشیا از دوران نوپا بودن خود خارج شود وتبدیل به فناوری انقلاب بعدی شود که سبب تبدیل اینترنت به یک نوع اینترنت خاص برای آینده می شود . این مقاله در مورد نسل سوم اینترنت یعنی وب معنایی( وب سمنتیک) انجام گرفته است. که در آن کاربران و تحلیل کنندگان آن اشیاء بوده و تعامل بین آنها صورت می گیرد نه انسان ها. این نوع تعامل سبب رسیدن به خانه ای هوشمند و نهایتا شهری هوشمند خواهد بود که در آن به بررسی اینترنت اشیاء و چالشهای پیش رو در رسیدن به شهری هوشمند پرداخته می شود. متد پیشنهادی برای تعامل اشیاء، استفاده از محیط های ابری در جهت بهبود کیفیت تعاملات و مرتفع کردن چالش های آن با توجه به خصوصیات ابر می باشد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء ، رایانش ابری، شبکه های حسگر بی سیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.