بررسی تاثیر زوج درمانی مبتنی بر خود نظم بخشی بر ارتقاء سازگاری زناشویی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAFCON05_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 485
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور کرج –
دانشجویی کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان فردوس –
کارشناسی حقوق دانشگاه پیام نور فردوس -
فوق لیسانس تربیت بدنی مدیریت ورزشی آموزگار تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان فردوس –
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر زوج درمانی مبتنی بر خود نظم بخشی بر ارتقاء سازگاری زناشویی انجام شد. بدین منظور با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس از میان کلیه زوجین دارای مشکلات زناشویی مراجعه کننده به کلینیک سلامت خانواده درطی سال های1392 تا 1393 تعداد 30 زوج داوطلب انتخاب شدند و سپس به تصادف به دو گروه کنترل و آزمایشی منتصب گشتند. پس از تشکیل 2گروه آزمایشی و کنترل ، تمامی زوجین پرسشنامه سازگاری زناشویی را تکمیل نمودند و پس از آن اعضای گروه آزمایش تحت درمان مبتنی بر خود نظم بخشی قرار گرفتند. پژوهشی حاضر از نوع طرح های آزمایشی است و در قالب طرح های پیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل قرار می گیرد . در این طرح ، مداخله درمانی به عنوان متغیر مستقل و سازگاری زناشویی به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که تفاضل میانگین نمرات پیش آزمون پس آزمون سازگاری زناشویی در گروه آزمایش که مداخله زوج درمانی مبتنی بر خود تنظیمی را دریافت کرده بودند19/06 نسبت به گروه کنترل که هیچ مداخله ای را دریافت نکرده است 3/75 بطور محسوسی افزایش یافته است که تفاوت میان این دوتغییر براساس ازمون U- من ویتنی معنا دار می باشد P=0/001 و ابراز احساسات P=0/001 رادرگروه ازمایش درمقایسه با گروه کنترل ارتقا دهدکلیدواژه ها
زوج درمانی ، خود نظم بخشی ، ارتقاء ، سازگاری زناشوییمقالات مرتبط جدید
- نقش آموزشی، تربیت جنسی در دوره نوجوانی از دیدگاه نهج البلاغه
- شیوه و راهکار های صحیح خواندن و نوشتن دانش آموزان دوره اول ابتدایی
- بررسی اهمیت و نقش تعاملی مدرسه و والدین در تربیت جنسی دانش آموزان دوره ابتدایی
- مقایسه تاثیر بازی های دیجیتالی و غیر دیجیتالی در اضطراب دانش اموزان
- رابطه عاملهای منش شخصیت با انگیزه تحصیلی بواسطه تابآوری تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.