تورمالین زایی در مجموعه دگرگونی گشت غرب رشت
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم زمین و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ESUD02_669
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 714
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد پترولوژی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی ره قزوین
دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)قزوین
دانشجوی دکتری پترولوژی دانشگاه تبریز
چکیده
مجموعه دگرگونی گشت در ارتفاعات تالش غرب البرز بروزناد است در سنگهای این مجموعه که عمدتاً متشکل از سنگهای دگرگونی متاپلیتی و گرانیت لوکرکرات جوان و خاکستری قدیمی تر است کانی تورمالین نیز وجود دارد در نمونه های شیستی تورمالین با هسته بندی متعدد، اندازه ریز و چندرنگی سبز کم رنگ موجود است در این نمونه هسته های تخریبی در تورمالین های دگرگونی وجود دارد احتمالا گرانیتهای خاکستری قدیمی تورمالین درا سنگ منشا رسوبات پلیتی اولیه هستند. اما در نمونه های گنیسی تورمالین در شتر بوده ملانوسوم هستند انواع موجود در ملانوسوم دارای منشا ریستیتی با چند رنگی قهوه ای کمرنگ بوده و یا در نتیجه تراوش سیالات بوردار از لوکوسوم در حال انجماد به ملانوسوم به صورت تورمالین سبز رنگ درشت تشکیل شده اند. تورمالینهای اخیر مشابه انواع موجود در لوکوسوم و توده های لوکوگرانیتی هستند اما برخلاف انها فاقد حاشیه واکنشی با فازهای مجاور می باشند. به نظر می رسد عواملی همچون ترکیب شیمیایی سنگ کل، درجه دگرگونی و شرایط فیزیک و شیمیایی تبلور باعث تنوع بافتی و شیمیایی تورمالین در واحدهای سنگی مختلف شده است نظر به وجود سنگ میزبان غنی از بور،انجام آنالیزهای شیمیایی از خاک، گیاهان و آب منطقه به منظور ارزیابی اثرات زیست محیطی آن ضروری به نظر می رسد.کلیدواژه ها
مجموعه دگرگرونی گشت، تورمالینف متاپلیت، بورمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.