بهبود خوشه بندی -C میانگینه فازی- امکانی برای خوشه بندی مجموعه دادگان بزرگ و نویزی
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: اولین کنگره مشترک سیستم های فازی و سیستم های هوشمند
- کد COI اختصاصی: FJCFIS01_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1296
نویسندگان
دانشگاه صنعتی امیرکبیر،
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
آزمایشگاه سیستمهای هوشمند صوتی-گفتاری
چکیده
خوشه بندی -C میانگینه فازی نسبت به خوشه بندی C - میانگینه سخت، از دقت بالاتری برخوردار است. متأسفانه هر دوی این روشها برای خوشه بندی مجموعه دادگان دارای نویز و داده دور افتاده از خطای بالایی برخوردار هستند. یکی از مشهورترین روش های مقابله با این مشکل و مقاوم سازی خوشه بندی C - میانگینه فازی، روش خوشه بندی C - میانگینه فازی-امکانی است. در روش خوشه بندی C - میانگینه فازی-امکانی علاوه بر استفاده از مقادیر عضویت در بروز رسانی مراکز از مقادیری تحت نام خصوصیت استفاده می شود که میزان نویزی بودن یک داده را مشخص میکنند. روش خوشه بندی C- میانگینه فازی-امکانی برای استفاده در مجموعه دادگان بزرگ به دلیل کوچک شدن مقادیر خصوصیت، از دقت و مقاومت بالایی برخوردار نیست. در این مقاله روشی پیشنهاد شده است که قادر است بر این مشکل غلبه کند و با حذف وابستگی مقایر خصوصیت به تعداد داده های متعلق به هر خوشه باعث افزایش مقاومت روش خوشه بندی C - میانگینه فازی-امکانی در مجموعه دادگان بزرگ و نویزی شود. نتایج آزمایش های انجام شده نیز گویای همین مسئله هستند.کلیدواژه ها
خوشه بندی فازی، خوشه بندی فازی-امکانی، دادگان دور افتاده و مقاوم سازی در مقابل نویزهامقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.