کاهش محتوای هارمونیکی کل در اینورتر چند سطحی با استفاده از الگوریتم فاخته
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: NCAEE01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 764
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
چکیده
این مقاله روش جدیدی را برای پیدا کردن زوایای آتش در اینورترهای چندسطحی منبع ولتاژ به منظور کاهش مقدار اعوجاج کلی هارمونیک (THD) ارائه میدهد. به منظور حذف هارمونیکهای بیشتر در اینورترهای چندسطحی می توان تعداد سطوحاینورتر را افزایش داد و یا از شکل موج مدولاسیون پهنای پالس که تعداد کلیدزنی ها بیش از یک بار در هر سطح می باشد استفاده نمود. هر دو حالت منجر به پیچیدگی معادلات غیرجبری شده و حل آنها توسط روش های مرسوم حل عددی معادلات غیرخطی مانند روش نیوتن رافسون امکان پذیر نمی باشد. در این مقاله از الگوریتم فاخته به منظور محاسبه زوایایآتش بهینه شکل موج ولتاژ مدولاسیون پهنای پالس در اینورتر چندسطحی مورد استفاده قرار گرفته است. این زوایا باید طوری محاسبه شوند که دامنه ولتاژ فرکانس اصلی مورد نیاز را تولید کرده و در عین حال مقدار اعوجاج هارمونیک کلی ولتاژخروجی پایین باشد. نتایج تئوری و شبیه سازی برای اینورتر 7 سطحی نشان دهنده کارایی بالای الگوریتم معرفی شده در تعیین زوایای آتش مناسب جهت کاهش هارمونیک های مراتب پایین و تولید شکل موج با اعوجاج هارمونیک کلی بسیار پایین و نزدیک به سینوسی می باشدکلیدواژه ها
الگوریتمهای تکاملی، اینورترهای چند سطحی، محتوای هارمونیکی کلمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.