تحلیل ضرورت و بررسی تکامل مدلهای تلفیقی مدیریت ریسک و مهندسی ارزش
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی ارزش
- کد COI اختصاصی: NVEC03_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1496
نویسندگان
استادیار دانشگاه امام حسین (ع)
کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی دانشگاه امام حسین (ع)
چکیده
مدیریت ریسک و مهندسی ارزش از اواسط قرن 19 میلادی ظهور کرده و کارایی خود را در اجرای بهتر پروژه ها به اثبات رسانیده اند. به طوریکه امروزه بر هیچ یک از صاحب نظران مدیریت پروژه پوشیده نیست که عدم استفاده از مدیریت ریسک و مهندسی ارزش در مدیریت پروژه، پروژه را با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد کرد. به دلیل یکی بودن هدف اجرای این دو تکنیک یعنی افزایش ارزش پروژه و تشابه در ساختارهای اجرایی فرصتهایی برای استفاده بهتر این دو تکنیک در مدیریت پروژه تحت عنوان مدلهای تلفیقی ریسک و ارزش بوجود آمده است. از آنجایی که ارائه مدلهایی کارامدتر از تلفیق ریسک و ارزش مستلزم شناخت کامل از مدلهای ارائه شده پیشین و پاسخ به چرایی پیدایش آنها می باشد در این مقاله با بررسی سیر تکامل و روند حرکت مدلهای مدیریت ریسک و مهندسی ارزش در طی زمان، به معرفی کوشش ها و تلاشهای انجام گرفته در خصوص ارائه مدلهای تلفیقی ریسک و ارزش پرداخته می شود. رویکردی که در این مقاله برگزیده شده خوانندگان را قادر می سازد مدلها را از دیدگاه جامعی بررسی کرده و آنها را با سیرتکامل این فرایند آشنا می کند. در این پژوهش نشان داده می شود که چگونه مدلهای مختلف تلفیقی ریسک و ارزش تکامل یافته و به سوی نقطه واحدی حرکت کرده اند. نتایج حاصل از این تحقیق به متخصصان مهندسی ارزش حهت ارائه مدلهایی کارامدتر در آینده کمک می کند.کلیدواژه ها
مهندسی ارزش، مدیریت ریسک، مدیریت پروژه، مدل تلفیقیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.