بررسی برون سپاری سیستم وصول مطالبات برعملکرد شرکت آب و فاضلاب زاهدان براساس الگوی کارت امتیازی متوازن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MEAHBTM01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1143
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد کرد روپس

کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات زاهدان

محمدرضا اکبری بدرآباد

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار

حامد آچاک

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار

محمودرضا رخشانی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

چکیده

یکی از مفاهیمی که امروزه بسیار در صنعت و خدمات شنیده می شود مفهومی به نام برون سپاری است. برون سپاری به عنوان یک ابزار اجرایی و اقتصادی روز به روز کاربردهای بیشتری در صنعت و خدمات پیدا می کند. هدف اصلی این تحقیق بررسی اثرات برون سپاری سیستم مالی و حسابداری وصول مطالبات برعملکرد شرکت آب و فاضلاب شهر زاهدان براساس الگوی کارت امتیازی متوازن است. در راستای این هدف، تأثیر 11 متغیر: ملموس بودن، تفکیک پذیری، استاندارد پذیری، اطمینان تقاضا، عدم اطمینان تکنولوژی، پیچیدگی، عدم تماس با مشتری نهایی، رقابت شرکت ها بر روی قیمت، اصلی بودن، عدم اهمیت و تعداد تأمین کنندگان بالقوه که همگی مربوط به فعالیت های برون سپاری هستند، بر روی عملکرد از نظر مدیران، مشترکین و کارکنان به وسیله ی آزمون t-test در سطح اطمینان 95 % آزمون شده است. نتایج حاصل از تحلیل پرسشنامه ی طراحی شده براساس متغیرهای مذکور نشان می دهد که تمامی متغیرها، بر عملکرد تأثیر داشته و مسئولان و مدیران جهت برون سپاری فعالیت های خود باید به آنها توجه کنند. در نهایت انجام رتبه بندی این متغیرها توسط آزمون فریدمن نشان می دهد که از بین این 11 متغیر، 2 متغیر پیچیدگی و رقابت شرکت ها بر روی قیمت بیشترین تأثیر و 2 متغیر تعداد تأمین گنندگان بالقوه و عدم تماس با مشتری نهایی کمترین تأثیر را دارند.

کلیدواژه ها

برون سپاری، عملکرد آبفا، کارت امتیازی متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.