بررسی تاثیر فناوری های نوین اطلاعاتی در تربیت دینی دانش آموزان از دیدگاه دانشجو معلمان (بر اساس مدل SWOT)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت دینی ،راهی به سوی تعالی
  • کد COI اختصاصی: MAYFARHANG01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 769
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن ذوالقدرنسب

دکترای مدیریت آموزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان ( پردیس شهید مقصودی همدان)

فاطمه محشوریان

کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی، مدیر کتابخانه پردیس شهید مقصودی همدان

فریبا مهری

کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی، مدیر کتابخانه بنیاد قرآن استان همدان

چکیده

هدف از این پژوهش ، بررسی تاثیر فناوری های نوین اطلاعاتی در تربیت دینی دانش آموزان از دیدگاه دانشجو معلمان (براساس مدل (SWOT) می باشد. این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی است و جامعه ی آماری آن شامل900 نفر از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید مقصودی همدان بودند، که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی و بر اساس جدول مورگان تعداد 269 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزارگردآوری اطلاعات پرسشنامه ی محقق ساخته شامل23 سوال بر اساس طیف 5 گزینه ای لیکرت بوده است که فرصتها، تهدیدها، نقاط قوت و ضعف فناوری های نوین اطلاعاتی را در حیطهی تربیت دینی دانش آموزان از دیدگاه دانشجو معلمان سنجیده است. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که از دیدگاه دانشجو معلمان از میان فرصت های متنوعی که فناوری های نوین بوجود آورده اند، مهم ترین فرصت، در تربیت دینی، مربوط به ساخت کلیپ های مذهبی و انتشار آن در شبکه های اجتماعی است. مهمترین تهدید فناوری های نوین اطلاعاتی، مربوط به پذیرش فرهنگ دینی بیگانگان و تمایل به فرقه های انحرافی است ، همچنین مهمترین نقطه ی قوت، ممنوعیت استفاده از گوشی داخل مدرسه و مهمترین ضعف، مربوطه به عدم فیلترینگ هوشمند در فناوری های نوین اطلاعاتی از دیدگاه دانشجو معلمان است.

کلیدواژه ها

تربیت دینی- فناوری اطلاعات- دانشجو معلمان- مدل SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.