بررسی اثر نحوه مدل سازی سقف بر ایمنی و اقتصاد در طراحی قاب های ساده فلزی با دیوار برشی بتنی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی شهرسازی، عمران،معماری
- کد COI اختصاصی: ICOA01_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 544
نویسندگان
داندجوی دوره دکتری تخصصی عمران سازه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لارستان
استادیار دانشکده عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان
چکیده
در این تحقیق، هدف بررسی اثر رفتار درون صفحه ای و خارج از صفحه دیافراگم کف و فرض کف صلب درون صففحه ای بر مقادیرمعیارهای سنجش طراحی سازه شامل نیروی طراحی کف ها و دیوارهای برشی، آرماتورهای برشی و خمشی دیوارهای برشی وآرماتورهای خمشی کف ها با در نظر گرفتن پارامترهای متغیر مانند تعداد طبقات سازه، ارتفاع طبقات و ضخامت کف و بررسی میزانحساسیت مقادیر معیارهای سنجش به تغییر پارامترهای متغیر می باشد. برای رسیدن به هدف تحقیق، 144 مدل سازه ای متشکل ازقاب های ساده فلزی و دیوار برشی بتنی با شکل پذیری متوسط با معیارهای سنجش و پارامترهای متغیر مذکور در نظر گرفته شدند.در مدل های مورد بررسی کف سازه به دو صورت مدل سازی شده است، کف نوع اول (Deck Diaphragm) که در این مدل سازیدیافراگم کف به صورت صلب درون صفحه ای و بدون سختی خارج از صفحه در نظر گرفته می شود و کف نوع دوم(Slab Diaphragm) که در این مدل سازی سختی درون صفحه و خارج از صفحه دیافراگم کف به صورت واقعی در نظر گرفتهمی شود. معیارهای سنجش طراحی برای مدل های با کف نوع اول ( Deck Diaphragm) و امدل های با کف نوع دوم( Slab Diaphragm) مقایسه شده اند و میزان حساسیت معیارهای سنجش به تغییر پارامترهای متغیر بررسی شدند. نتیجه کلی اینبود که تحلیل و طراحی سازه با در نظر گرفتن کف صلب درون صفحه ای (کف نوع اول) به جای رفتار واقعی کف (کف نوع دوم)، غیرقابل اعتماد، غیر ایمن و غیر اقتصادی خواهد بود.کلیدواژه ها
مدل سازی سقف، ایمنی و اقتصاد در طراحی، دیوار برشی بتنی، کف صلبمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.