برهم کنش شهر و رسانه تلویزیون با تأکید بر حوزه سبکزندگی در ارائه الگوهای معماری و شهرسازی (نمونه موردی شهر خرمآباد)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تحقیقات در عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: CAUEM03_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 883
نویسندگان
دکتری معماری، عضوء هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، تهران
دکتری معماری، عضوء هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، تهران
پژوهشگر دکتری شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران
چکیده
شهرها خود به عنوان یک ابزار رسانه ای عمل می کنند، رسانه ها با پیچاندن مفاهیم در بسته های تبلیغاتی،مردم را به پذیرش سبک های تازه ترغیب می کنند. لذا در این پژوهش به فرضیه ا ی باعنوان در رسانه ملی ج.ا. ایران دین در مرکز تعامل شهر و رسانه قرار نگرفته است رسیده ایم، و این سوال پیش می آید که اگر دین در مرکز این تعامل نباشد چه مولفه ای در مرکز این تعامل قرار گرفته است؟ ، برای رسیدن به اهدف سنجش الگوهای ارائه شده (معماری و شهرسازی) در پربیننده ترین سریال های دهه های 60 ، 70 ،80 ، 90 و ... با استفاده از روش توصیفی/تحلیلی، و جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه( نوشتاری و تصویری )که مقدار آن برابر با ( 384 ) عدد که براساس مدل کوکران (با سطح خطای ۵ درصد) می باشد، با استفاده از نرمافزار SPSS تحلیل شده اند. نتایج حاکی از آن است بین مولفه های پژوهش همبستگی در جهت مثبت وجود داشته و افراد جامعه می بینند، میپسندند و تکرار میکنند (باتوجه به چندگانگی به وجود آمده در سبک زندگی و بحران هویت) و این ساختن های بدون اندیشه در فضاهای معماری وشهرسازی کشورمان ادامه دارد. باتوجه به ضریب (آلفای کرونباخ) به دست آمده (0.702 )، نتایج به جمعیت تعمیم پذیر است.کلیدواژه ها
دین، رسانه، هویت، سبک زندگی، معماری و شهرسازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.