بررسی آثار ترکیبی رفتارهای تعاملی فروشندگان (رابطه ای) و عدالت سازمانی برپیش بینی تعاملات اتی، رضایتمندی و وفاداری مشتریان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت، روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: NCHMCONF01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 539
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فیروزه حاج علی اکبری

عضو هیأت علمی تمام وقت گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

ایلناز فراهانی نیا

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

چکیده

هدف اصلی این پژوهش بررسی آثار ترکیبی رفتارهای تعاملی فروشندگان و عدالت سازمانی بر پیش بینی تعاملات اتی، رضایتمندی ووفاداری مشتریان در بین مشتریان فروشگاه های زنجیره ای شهرستان زنجان می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نوعتوصیفی_تحلیلی، به شیوه پیمایشی با رویکرد علی است. جامعه آماری این پژوهش شامل مشتریان فروشگاه های زنجیره ای شهرستانزنجان می باشند و نمونه آماری 384 نفر است که با استفاده از فرمول کوکران و به روش تصادفی ساده انتخاب شده است از روش کتابخانهای در تدوین مبانی نظری و در مرحله بررسی میدانی از پرسشنامه استاندارد جولیت (2013) که بومی سازی شده و پرسشنامه محقق ساختهاستفاده شده است. روایی پرسشنامه ها با استفاده از روایی صوری و تحلیل عاملی مورد تایید قرار گرفته و همچنین پایایی آنها با گزارشضریب آلفای کرونباخ کل (0/871) مورد تایید قرار گرفت. در تحلیل داده ها از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد که در تحلیل های توصیفی از نرم افزار spss نسخه 21 و در بخش تحلیل های استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش هم از معادلات ساختاری و نرمافزار لیزرل 8/8 استفاد شد. نتایج پژوهش با استفاده از تکنیک تحلیل مسیر نشان می دهند که تمامی فرضیه تایید شده و ارتباط معنی / داری بین آنها وجود دارد.

کلیدواژه ها

عوامل سازمانی و عوامل فردی، رضایت مشتری، وفاداری مشتری، پیش بینی تعاملات اتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.