نقش زیرساختها در توسعه گردشگری شهر تبریز با تاکید بر مراکز اقامتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: نخستین سمینار علمی تخصصی جاذبه ها و دافعه های گردشگری آذربایجان شرقی
  • کد COI اختصاصی: SAREBANAN01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 770
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کلثوم خلیلوند

استاد یار رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه باختر ایلام

آسیه مردانی

دانشجوی ارشد رشته برنامه ریزی توریسم ، دانشگاه باختر ایلام

زهرا وقوفی یکتا

دانشجوی ارشد رشته برنامه ریزی توریسم ، دانشگاه باختر ایلام

سارا مردانی

دانشجوی ارشد علوم تربیتی ، گرایش برنامه ریزی

چکیده

صنعت گردشگری نظام منسجمی است که عناصر آن لازم و ملزوم یکدیگرند. بدین مفهوم که اگر چهاسکان در اقامتگاه ها هدف اصلی یک گردشگر نیست ، اما بدیهی است با فقدان امکانات اقامتی رغبتیبرای دیدار از یک جاذبه ایجاد نمی شود . لذا تقاضا برای استفاده از امکانات اقامتی یک تقاضای مشتق شدهاست. در این مقاله سعی گردیده تا نقش زیرساخت های گردشگری به عنوان عاملی موثر در توسعه یگردشگری بیان گردد و همچنین وضعیت زیرساخت های اقامتی شهر تبریز که در توسعه گردشگری در اینشهر موثر هستند مورد بررسی قرار گیرد و نقاط ضعف و قوت این اماکن اقامتی بیان شود. هدف کلینویسندگان این مقاله بررسی مکان های اقامتی در شهر تبریز و نقش آن ها در جذب یا دفع گردشگرانداخلی و خارجی است . به گونه ای که این مراکز از نظر سطح امکانات و هزینه هایی که از طرف گردشگرباید پرداخت شود مورد ارزیابی قرار گرفته و نقاط ضعف آن ها بیان می گردد. روش مورد استفاده در اینپژوهش توصیفی- تحلیلی با تاکید بر روش کتابخانه ای است. به طور کلی می توان گفت که نتایج این تحقیق نشان می دهد که وضعیت هتلداری شهر تبریز در 5 حالت خلاصه می شود : 1- موقعیت قرار گرفتن مراکز اقامتی شهر تبریز 2- کیفیت هتل ها و مهمانپذیرها نسبت به سطح قیمت آن ها 3- الگوهای عرضه خدمات در مراکز اقامتی تبریز 4- در دسترس نبودن خدمات لوکس هتلداری برای عموم 5- وجود انواع مختلف و غیر صنعتی اقامتگاه ها .

کلیدواژه ها

گردشگری ، زیرساخت ، مراکز اقامتی ، شهر تبریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.