تشخیص جزیره شدن شبکه های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و برق
  • کد COI اختصاصی: BPJ02_288
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 713
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید حسن محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

حسین مهدی نیا رودسری

مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

سبحان قنبری

کارشناس طراحی، شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان

چکیده

نگرانی های زیست محیطی و خصوصی سازی های انجام شده در صنعت برق باعث شده ایجاد انگیزه مضاعف برای متولیان برق دنیا شده است که در زمینه تولید انرژی الکتریکی توجه خود را بیشتر معطوف منابع تولید پراکنده کنند. استفاده از این منابع مشکلاتی را نیز برای ساختار سنتی و شعاعی شبکه های توزیع بوجود می آورد. از جمله این مشکلات عملکرد جزیره ای منابع تولید پراکنده است. در این مطالعه تشخیص عملکرد جزیره ای منابع تولید پراکنده بررسی می شود. جهت انجام این کار، از روش جدید هایبرید ( ترکیب روش اکتیو و پسیو ) برای تشخیص جزیره استفاده شده است که در آن از نرخ تغییرات فرکانس در ترمینال های منبع تولید پراکنده ( روش پسیو ) و تغییر توان اکتیو خروجی منبع تولید پراکنده ( روش اکتیو ) استفاده شده است. مدل بار و ضرایب وابستگی آنها به ولتاژ و فرکانس در نظر گرفته شده است. شبیه ساز ها توسط نرم افزار DigSilent انجام شده است و نتایج نشان می دهند که روش ارائه شده قادر به تشخیص جزیره حتی در مواقعی که اختلاف تولید و مصرف جزیره شده بسیار کم است نیز می باشد. مقایسه انجام شده نشان می دهد که این روش نسبت به حالتی که تنها از رله RoCoF استفاده شود قادر به تشخیص اختلاف توانهای بسیار کمتری در بخش جزیره شده می باشد.

کلیدواژه ها

شبکه توزیع، منابع تولید پراکنده، جزیره شدن، روش هایبرید تشخیص جزیره ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.