تاثیر سازش یافتگی بر خودکارآمدی اجتماعی و اضطراب اجتماعی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: IBSCONF02_153
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 903
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا زمانی

رقیه آقازیارتی

سازمان آموزش و پرورش شهر اراک ، ناحیه2

اشرف السادات مهاجرانی

سازمان آموزش و پرورش شهر اراک ، ناحیه2

چکیده

کودکان برای مقابله با تنشهای زندگی و حفظ سلامت روانی خود به مهارتهایی نیاز دارند. آموزشمهارتهای مختلف بستر مناسبی برای خودکارآمدی کودکان برای غلبه بر تنشهای اجتماعی فراهم میکند. مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر سازش یافتگی بر خودکارآمدی اجتماعی و اضطراب اجتماعیدانش آموزان دختر مقطع ابتدایی انجام شده است.این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش در دسته تحقیقات توصبفی – پیمایشی و ازشاخه علی می باشد. در این مسیر داده های مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه و از 253نفر از دانشآموزان دختر در مدارس ابتدای ناحیه 2اراک جمع آوری شده و سپس با بهره گیری از تکنیک معادلاتساختاری و نرم افزار لیزرل مورد تجزیه و تحلیل قزاز گرفته است. در این راستا نتایج حاکی از تاثیر مثبتسازش یافتگی (تحصیلی ، اجتماعی، و عاطفی) بر خودکارآمدی اجتماعی ؛ و تاثیر منفی بر اضطراباجتماعی می باشد. همچنین نتایج نشان داد که خودکارآمدی اجتماعی تاثیر منفی بر اضطراب اجتماعیدانش آموزان

کلیدواژه ها

سازش یافتگی، خودکارآمدی اجتماعی ، اضطراب اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.