نقش معلمان درتربیت فرهنگی واجتماعی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: IBSCONF02_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3715
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی بازدار

مدرس دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل

کیوان شیخی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل(مرکزآموزعالی آزادگان نیر)

مصطفی رضایی ارده جانی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل(مرکزآموزعالی آزادگان نیر)

صیاد سامه آیلار

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل(مرکزآموزعالی آزادگان نیر)

چکیده

< p> معلمان یکی از افراد کلیدی هستند که نقش مهمی در پرورش نیروهای فرهنگی- اجتماعی- اقتصادی درزندگی دانش آموزان دارند و می توانند دانش آموزان را که جزئی از افراد جامعه هستند و درآینده نقش ایفامی کنند هدایت وراهنمایی کنند تا بتوانند آینده ی جامعه خود را به دست خود رقم زنند. یکی ازفعالیتهای لازم وضروری برای معلمان آشنایی آنها به فرهنگ جامعه خود است.معلمی که فرهنگ جامعه خود را بشناسد خیلی بهتر مفاهیم فرهنگ جامعه را به دانش آموز یاد می دهد تا معلمی که به فرهنگ جامعه خود آشنایی کامل ندارد.از هدفهای آموزش دانش آموزان توسط معلمان این است که آنها بتوانند در زندگی روزمره خود تصمیم هایی درست و عاقلانه بگیرند تا این که دانش آموزان بتوانند به طور موثر در زندگی اجتماعی شرکت کنند و تا زمانی که افراد جامعه مهارت ها و عادات معینی را در خود پرورش ندهند نمی توانند به موفقیت و رضایت خاطر به زندگی اجتماعی ادامه دهند. جهان و جامعه در حال تغییرو تحول و روبه پیشرفت هستند.این پیشرفت ها در جامعه ممکن است مفید و در موارد دیگر زیانبارباشند.وظیفه معلمان در این زمینه آگاهی دادن دانش آموزان دراستفاده از این تکنولوژی های روز به نحوی که نه به خود و نه به جامعه ضرری وارد کنند.بعضی از کشورها قصد و هدف تغییر یا از بین بردن فرهنگ کشورهای اسلامی را دارند معلمان را می توان به عنوان حافظ و مدافع این فرهنگ ها دانست زیرا آنها می توانند با در اختیار گذاشتن اطلاعات وآگاهی دادن به دانش آموزان، آنان را از قصد وهدفدشمنان آگاه سازند. یکی از راه های تاثیر گذاری معلم در تربیت وشخصیت دانش آموزان، داشتن محبوبیت و مقبولیت در نزد دانش آموزان است. معلمی که در نزد دانش آموز محبوبیت داشته باشد بهتر می تواند از لحاظ تربیتی در ذهن و اندیشه دانش آموز نفوذ کند تا معلمی که محبوبیتی در بین دانش آموزان ندارد< /p>

کلیدواژه ها

معلم ، تربیت فرهنگی ، تربیت اجتماعی ، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.