ارزیابی کارایی آنتی بیوتیک انرامین در درمان شیوع طبیعی بیماریکلی باسیلوز در مزارع پرورش طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد پرورشی پس از درمان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,092

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PDCONF01_265

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

چکیده مقاله:

در آزمایشی کارایی آنتی بیوتیک انرامین در درمان شیوع طبیعی بیماری کلی باسیلوز در مزارع پرورش طیور تخمگذار و تأثیر آن بر عملکرد پرورشی پس از درمان در مقایسه با LG ACT1 ارزیابی شد. آزمایش در یک واحد صنعتی پرورش پرورش پولت تخمگذاری تجاری واقع در منطقه آبیک ، استان قزوین ، دو سالن پرورش با ظرفیت های 47462 قطعه (سالن شماره 1 به عنوان تیمار آزمایشی) و 46618 قطعه (سالن شماره 2 به عنوان تیمار شاهد) و به مدت 114 روز انجام شد میانگین وزن ، درصد تلفات ، ضریب تبدیل غذایی (FCR) و عدد تولید (Production Number) در دو گروه آزمایشی در سه دوره بررسی و از نظر آماری مقایسه شدند. نتایج درمان دارویی علیه باسیلوز در دو گروه تحت درمان با انرامین (ساخت شرکت آمینه گستر ، به عنوان گروه آزمایشی ) و انروفلوکساسین LG ACT (به عنوان گروه کنترل) از نظر کنترل تلفات و کاهش رال های پرورشی تنفسی و ضایعات در کیسه های هوایی ، قلب و کبد و همچنین شاخص های پرورشی مشتمل بر ضریب تبدیل غذایی و عدد تولید در آزمون آماری به روش (P>0.05) و در نتیجه تاثیر و کارایی این دو دارو را می توان یکسان ارزیابی کرد. به نظر می رسد استفاده از داروی انرامین در گله های پرورش طیور تخمگذار می تواند اثرات مطلوبی در کاهش درگیری گله با باکتری های E Coli داشته باشد.

کلیدواژه ها:

انرامین آنتی بیوتیک صفات عملکردی طیور تخمگذار

نویسندگان

ارژنگ روحانی

گروه تحقیق و توسعه ( R & D ) شرکت داروسازی و مکمل سازی آمینه گستر

مختار ملاکی

گروه تحقیق و توسعه ( R & D)شرکت داروسازی و مکمل سازی آمینه گستر

نفیسه قاسمی

گروه تحقیق و توسعه ( R & D ) شرکت داروسازی و مکمل سازی آمینه گستر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • فقیهی، س . م.، فارماکولوژی کاربردی پرندگان، انتشارات جهاد دانشگاهی ...
  • G. Fidelis, W. Noel and A. A Chinedu, (2010) Comparative ...
  • Eckroade, Davison, Gingerich. (1999). University of Pennsylvania School of Veterinary ...
  • Emea, (1998). commited for medicinal veterinary product. ...
  • نمایش کامل مراجع