بهینه سازی روش استخراج DNA از گیاه بادام وحشی( Amygdalus scoparia)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: PDCONF01_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 700
نویسندگان
چکیده
امروزه مباحث ملکولی از اهمیت روز افزونی در بررسی های علوم زیستی برخوردار است و برای این کار اولین گام استخراج اسیدهای نوکلئیک است. در اکثر موارد استخراج مواد ژنتیکی با محدودیت هایی همراه می باشد که ایجاد تغییرات در ترکیبات بافر استخراج در بهبود کمیت و کیفیت DNA و RNA استخراجی موثر می باشد. بدست آوردن مقادیر مطلوب DNA ژنومی با خلوص بالا از گیاهان وحشی مانند بادام( Amygdalus scoparia) که حاوی مقادیر بالای ترکیبات پلی ساکاریدی و پلی فنلی می باشد مشکل است. به همین دلیل در این مطالعه استخراج DNA ژنومی با چهار روش موری تامسون و همکاران(1980)، دویل و دویل (1990)، ورابی و همکاران (1996) و روش استخراج DNA ژنومی برای بررسی های DART روی برگ های جوان کاملا توسعه یافته گیاه بادام مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که DNA استخراج شده با روش DART روی ژل آگارز دارای کیفیت خوبی بود ولی در موقع PCR دچار مشکل بودند و در نهایت با مقایسه DNA های حاصل از این چهار روش، DNA های بدست آمده از روش ورابی و همکاران (1996) به علت ماهیت مواد به کار برده شده از لحاظ کیفیت و کمیت بهتر از روش های به کار برده شده بودند.کلیدواژه ها
بادام وحشی، استخراج DNA ، ترکیبات پلی فنولی، پلی ساکاریدهامقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.