بررسی محتویات چینه دان کبوتر چاهی Culomba livia در دو فصل زمستان و بهار سال 1389-1390 در مسجد سلیمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
  • کد COI اختصاصی: NACONF05_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 803
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز بهروزی راد

گروه محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران

مینا عبداللهی پور

دانش آموخته، گروه محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران

چکیده

برای بررسی رژیم غذایی کبوتر چاهی در دوفصل زمستان سال 1389 و بهار سال 1390 مجموعاً 58 قطعه کبوتر چاهی شکار شد و محتویات موجود در چینه دان و سنگدان 44 قطعه (از 58 قطعه کبوتر چاهی شکار شده چینه دان 44 قطعه پر و 14 قطعه خالی بود) از آنها مورد بررسی قرار گرفت. تقریباً تمام مواد غذایی خورده شده در فصل زمستان، در فصل بهار هم خورده شده بودند اما درصد مواد مختلف، با هم متفاوت بود و تغییر می کرد. در رژیم غذایی کبوتر چاهی در فصل زمستان گندم Triticum aestivum با 54% و جو Hordeum vulgare با 36% فراوانترین غذای موجود در چینه دان بودند. و در فصل بهار گندم با 51% و خردل وحشی Synapis arvensis با 29% بیشترین غذای موجود در چینه دان بودند. بین رژیم غذایی جنس نر و ماده اختلاف معنی داری وجود نداشت، ولی از نظر وزن غذا بین دوجنس اختلاف معنی دار وجود داشت.

کلیدواژه ها

رژیم غذایی، کبوتر چاهی، فصل زمستان، فصل بهار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.