تحلیلی بر تأثیر صنعت حمل و نقل هوایی بر رونق گردشگری و توسعه اقتصادی شهرستان مهاباد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس سالانه علمی - تخصصی عمران، معماری، شهرسازی و علوم جغرافیا در ایران باستان و معاصر
- کد COI اختصاصی: SCEAUG01_139
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 976
نویسندگان
نویسنده مسئول: استادیار، دکتری معماری، گروه معماری و شهرسازی دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل
دانش آموخته کارشناسی ارشد معماری،گروه معماری و شهرسازی دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل
چکیده
سیستم حمل و نقل هوایی یکی از عمده ترین عناصر تشکیل دهنده صنعت گردشگری می باشد که بخشی از هزینه های گردشگران را به خود اختصاص می دهد. توسعه و گسترش صنعت توریسم منوط به توسعه امکانات حمل و نقل می باشد. حمل و نقل هوایی با ایجاد امکانات دسترسی آسان و راحت ، سریع و ایمن به نقاط مختلف و با فواصل زیاد سهم زیادی از جا به جایی گردشگران را به خود اختصاص داده است. فرودگاه ها که مبداء و مقصد مسافرت های هوایی و دروازه ورودی به شهرها و کشورها می باشند به عنوان سمبل یک شهر و کشور شناخته می شوند. زیبایی، شکوه، تسهیلات و امکانات، معماری، چشم گیری یک فرودگاه بیانگر وضعیت اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی آن شهر یا کشور می باشد. استان آذربایجان غربی تنها استانی است که با سه کشور خارجی مرز مشترک داشته و این ویژگی موقعیت خاصی به آن بخشیده است و ایفای نقش تردد کریدور شرقی و غربی کشور باعث شکوفایی گردشگری و صنایع وابسته به گردشگری می شود. صنعت حمل و نقل هوایی موتور توسعه گردشگری و تجارت و بازرگانی می باشد و بر سایر بخشهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و اجتماعی اثر گذار است. شهر مهاباد نیز که یکی از شهرستان های این استان است، به دلیل دارا بودن پتانسیل های منحصر به فرد گردشگری و همچنین وجود بازارهای مرزی، زیر بار ترافیکی گردشگری و بازرگانی قابل توجهی است و احداث فرودگاه در آن، به توسعه شهر در زمینه های فوق الذکر منجر می گردد.کلیدواژه ها
حمل و نقل هوایی، دسترسی آسان، فرودگاه، گردشگری، توسعه اقتصادی، مهابادمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.