بررسی پتانسیل سدهای زیرزمینی در بهره برداری از منابع آبخوان های کشور
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
- کد COI اختصاصی: ISCONF02_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 718
نویسندگان
دانشجوی ارشدمنابع آب دانشگاه ملی زابل
دانشجوی ارشد منابع آب دانشگاه ملی زابل
دانشجوی سابق آبیاری و زهکشی دانشگاه ملی زابل
چکیده
با توجه به این که بعضی از دشتهای کشور به ویژه در مناطق جنوبی محدودیت هایی از نظر بهرهبرداری از آب به لحاظ سازندهای زمین شناسی دارند سازندهای آبرفتی و غیر آبرفتی کارستها در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به خشکسالی های پی در پی و وضعیتی که برای منابع آبرفتی به وجود آمده روز به روز نیاز به منابع آبرفتی و کارستی بیشتر میشود. همچنین اهمیت دیگری که این منابع دارند در احداث سازه هایی است که بر آنها قرار میگیرد. باید با بررسی و برنامه ریزی زمین شناسی و ژئومورفولوژی صحیح پتانسیل بهره برداری از این منابع ارزشمند به ویژه در سازندهای سخت و خشک کشور به عنوان تامین کننده آب سفره های زیرزمینی یا آبخوان ها مورد توجه قرار گیرد. در مناطقی که دارای آب زیرزمینی و بستر مناسب هستند احداث سدهای زیرزمینی میتواند یکی ازگزینه های مطلوب باشد. هدف از این مقاله این است که با مروری بر پروژه هایی که در این مورد انجام شده به بررسی پتانسیل آن در ایران بپردازدکلیدواژه ها
سازند، آبرفت، کارست، سد زیرزمینی، آبخوانمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.