ویژگی های رفتاری دیوار حائل طره ای

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
  • کد COI اختصاصی: UMCONF03_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 893
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قدرت الله نورزهی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،ایران

محمدعلی دشتی رحمت آبادی

استاد یار گروه مهندسی عمران، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

چکیده

عموماً در پروژه های عمرانی مانند گود برداری های عمیق در فضاهای شهری تثبیت ، شیروانی های خاک و احداث پل و... که خطپروژه نسبت به خط زمین شیب زیادی داشته با شد یعنی که نیاز به تغییر سطح با شد . باید خاک مورد نظر مهار شود چون در هنگامخاک برداری پایداری خاک از بین رفته و سبب حرکت جانبی خاک و فشار جانبی می شود که ما باید از مهاری جیت جلوگیری از اینناپایداری خاک ا ستفاده کنیم که در نتیجه دیوار حائل منا سب ترین مهار می با شد چون با این مهار هم در هزینه هم در زمان صرفهجویی می شود و می توانیم عملیات عمرانی را بدون وقفه انجام دهیم. در این مقاله به بحث انواع دیوار حائل با انواع معایب و مزایایشانپرداخته ایم و آن ها را از نظر عملکردی مورد ارزیابی قرار داده ایم. با توجه به این که دیواره های حائل شامل دو د سته انعطاف پذیر وصلب می باشند در این مقاله فقط در مورد دیوارها حائل صلب به بحث پرداختیم.

کلیدواژه ها

دیوار حائل، دیوار حائل طره ، دیوار حائل پشت بند دار، ناپایداری خاک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.