مطالعه آزمایشگاهی و ارزیابی تأثیر شرایط غیراشباع بر مقاومت فشاری تک محوری خاک تثبیت شده با آهک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: UMCONF03_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 754
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان
استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان
استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان
چکیده
در فعالیت های مربوط به امور ساخت و ساز به وضوح آشکار بوده که در اغلب شرا یط محیطی، خاک حاکم بر طراحی در وضع یت غیراشبا عقرار خواهد داشت . متعاقباً شناخت عملکرد رفتاری خاکها در شرایط غیراشباع ، خواستگاه ملاحظات ویژهای خواهد بود. درک و شناختصحیح از تغییرات منحنی مشخصه آب و خاک (SWCC) می تواند یکی از پارامترهای اساسی مورد تحقیق در مسائل باشد . از آنجایی کهکاربرد آهک به عنوان مصالح ی ارزان و در دسترس به جهت بهساز ی خاک رواج گسترده ای دارد، پس پایه موضوع ی تحقیق حاضر بررسیعملکرد خاک تثبیت شده با آهک در حالت غیراشباع می باشد. این مطالعه آزمایشگاهی تثبیت دو نمونه خاک مصنوعی (درصدهایترکیبی مختلف از ما سه و رس حاوی سیلت) با آهک در درصدها ی 0 ، 3 ، 5 و 7 را مورد بررسی قرار داده ا ست . سپس مقاومت اکتسابینمونه های تثبیت شده پس از طی دوره گذار 28 روزه جهت تکمیل فرآیند گیرش، در شرا یط اشباع، غیرا شباع و خشک تحت آزمایشمقاومت فشار ی تک محوری (UCS) برآورد گردید. نتایج آزمایشها نشان دهنده افت شد ید مقاومتی خاک تثبیت شده با آهک در شرا یطاشباع و غیراشباع بوده، که این می تواند هشداری به جهت استفاده کورکورانه از این افزودنی در تثبیت خاک ها باشد.کلیدواژه ها
خاک غیراشباع، تثبیت با آهک، منحنی مشخصه آب و خاک، مکش ماتریس، فیلتر کاغذیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.