بررسی سرعت عملکردی در راه ها
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: UMCONF03_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1436
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آیت الله بروجردی
دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آیت الله بروجردی
چکیده
سرعت وسایل نقلیه به عنوان یکی از مهمترین و پیچیده ترین عواملی که راننده در انتخاب مناسب آن به راحتی دچار خطا می شود،قلمداد می گردد. طبق آمارهای بدست آمده در ایران حدود 25 تا 40 درصد تصادفات در اثر سرعت نامناسب وسایل نقلیه روی می دهند. بهطور خلاصه یکی از مهمترین دلایل ایجاد چنین مشکلاتی، وجود ناسازگاری بین شرایط مسیر و انتظارات راننده است. امروزه محقیق به ارائهروش هایی برای افزایش سازگاری در طرح تمایل پیدا کرده اند. در این میان سرعت هم بعنوان ملاک طراحی و هم بعنوان ابزاری جهت ایجادسازگاری و هم بعنوان معیار عملکردی در ارزیابی سازگاری در طرح ها، از نقش مهمی برخوردار است. امروزه تمایل زیادی در مورد مطالعه درخصوص نحوه انتخاب سرعت توسط رانندگان با توجه به شرایط مسیر وجود دارد. چراکه شناسایی عوامل تاثیرگذار و میزان تاثیر هر یک از عواملبر انتخاب سرعت رانندگان، باعث افزایش قدرت طراحان در طراحی مسیر سازگار خواهد شد. در این تحقیق کوشش خواهد شد که با استفاده ازنتایج مطالعه میدانی و بررسی شرایط انتخاب سرعت در راه های دوخطه، نحوه انتخاب سرعت رانندگان براساس عوامل طرح هندسی بیان شود.کلیدواژه ها
سرعت عملکردی، سرعت طرح، راه دوخطه، راه بین شهریمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.