تحلیل آثار سانتیاگو کالاتراوا از دیدگاه چارلز جنکس
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
- کد COI اختصاصی: ICMRS01_526
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1214
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار گروه معماری، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
درک عمیق و دانش گسترده بشر از طبیعت همیشه به رشد و سودمندی هنر کمک کرده است. سانیاگو کالاتراوا مهندس معماری است که علاوه بر معماری، در رشته مهندسی عمران هم تحصیل کرده است. کالاتراوا همیشه از طبیعت و انسان به عنوان منبع الهام بخش کارهایش یاد کرده و چون علاوه بر تحصیل در رشته معماری در مهندسی عمران نیز تحصیل کرده، لذا این امر باعث گردیده تا تفکرش به قرن بیست و یکم نزدیکتر باشد. کالاتراوا به عنوان یک معمار های تک، معماری را شاخه ای از تکنولوژی صنعتی میداند، وی کارهای خود را با الگو و ریتم تکرار شونده طراحی می کند و با گذشت زمان کارهای متنوع و خلاقانه تری ارائه می دهد. در این مقاله سعی شده دو اثر از طرح های کالاتراوا (دانشگاه پلی تکنیک فلوریدا و تالار کنسرت تنریف) براساس نظریات نظریه پرداز معاصر، چارلز جنکس مورد بررسی قرار گیرد. چارلز جنکس معتقد است معماری معاصر در حال پیروی از هفت جریان جدید است که مشتمل بر روش فن آلی، پرشکن، کپه سازی، چیستان نما، داده نما، زمین سار و کیهان شناسانه می باشد و در این مقاله سعی شده به روس استدلال منطقی و به صورت تحلیلی، این دو اثر کالاتراوا بر اساس دیدگاه این نظریه پرداز مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.کلیدواژه ها
سانتیاگو کالاتراوا، چارلز جنکس، روش فن آلی، روش کپه سازیمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.