مطالعه تحلیلی در کنترل فرسایش حاصل از روان آبها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
- کد COI اختصاصی: ICMRS01_436
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 498
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
چکیده
هدف از این پژوهش مطالعه تحلیلی در کنترل فرسایش حاصل از روان آبها می باشد خاک یکی از مهمترین منابع طبیعی هر کشور است و امروزه فرسایش خاک به عنوان خطری برای رفاه انسان و حتی برای حیات او به شمار می رود. در مناطقی که فرسایش کنترل نمی شود، خاک ها به تدریج فرسایش یافته، حاصلخیزی خود را از دست می دهند. برای مبارزه با فرسایش هدف اول معمولا ایجاد پوشش گیاهی است ولی در شرایطی که امکان ایجاد پوشش گیاهی نیست برای مبارزه با فرسایش آبی در مناطقی با شیب کم تا متوسط از کشت روی خطوط تراز و در مناطق پر شیب ازسکوبندی و کشت نواری استفاده می کنیم .این پژوهش از روش تحلیلی –توصیفی جمع آوری شده است. و حاضر بر آن است با ارائه روشهای جلوگیری از فرسایش توسط ایجاد پوششهای گیاهی، کنترل و مدیریت روانآبها بر روی سطوح شیبدار (و به نوعی مدیریت آبهای سطحی در مهندسی سایت را مورد تحلیل و بررسی قرار داده.. نتایج حاصل نشان دهنده آن است که راهکارهای ارائه شده با هزینههای اجرایی و زمانپاسخ دهی متفاوت میتواند کارایی لازم را در زمینهایی چون باتلاقی، سخت، خشک، گلی و حتی جویها فراهم سازند. بدیهی است این راهکارها تأثیراتی چون ایجاد خرد اقلیم مناسب، بهبود کیفیت خاک، جلوگیری از هجوم گیاهان مزاحم، ایجاد منظر طبیعی را در اکوسیستم ایفا می کنند.کلیدواژه ها
فرسایش ،روان آبها زمین های سطحیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.