پیک ‏سایی و افزایش راندمان در شبکه‏های توزیع انرژی(برق، آب و گاز)توسط سیستم AMR

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_251
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2523
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی محمدی

گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد خدابنده، دانشگاه آزاد اسلامی، خدابنده، ایران

رحیم دشتکی

گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان،ایران

بهزاد کریمی

گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

لطف اله اکبری

گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد میانه، دانشگاه آزاد اسلامی، میانه، ایران

چکیده

امروزه برای قرائت کنتور شبکه های انرژی (آب، برق و گاز) مشکلات فراوانی جلودار بخش های دولتی و مشترکین قرار دارد. همچنین راندمان ارائه خدمات بسیار کاهش می یابد. برای بهبود این شرایط طرح AMR در این مقاله تحلیل و بررسی می شود. AMR یک تکنولوژی جهت جمع آوری اطلاعات مصرف مشترکان شبکه های انرژی (آب، برق و گاز) و ارسال این اطلاعات به یک پایگاه IT جهت صدور قبض و آنالیز کردن الگوی مصرف مشترکان و ارائه سرویس های آن ها می باشد. این تکنولوژی هزینه رفت و آمدهای درون شهری جهت قرائت کنتورها را حذف نموده و اطلاعات حاصل از قرائت دورهای کنتورهای انرژی و نتایج حاصل از آنالیز این داده ها امکان تطبیق میزان مصرف و تولید انرژی را به هر دو طرف مصرف کننده و تولید کننده می دهد و از تلفات شبکه توزیع انرژی به مقدار قابل توجهی خواهد کاست. در این راستا مدیریت هوشمند تولید و مصرف انرژی مقوله ای است که با بهره گیری از ابزارهای تکنولوژیک می تواند به عنوان مؤثرترین عامل جهت بهینه سازی مصرف انرژی و جلوگیری از اتلاف بی رویه منابع و سرمایه های طبیعی و مالی ایفای نقش نماید. در این مقاله کاربرد وسیع و ویژگی های سیستم پیشرفته AMR بطور مفصل مورد بحث قرار گرفته است و بوسیله این سیستم می توان مصرف خانگی، تجاری و عمومی را تا 4 مرحله تعرفه بندی نمود بدون اینکه کنتورهای موجود تعویض و احتیاج به کالیبراسیون مجدد داشته باشد. تبدیل کنتورهای موجود مشترکین به کنتورهای دو تعرفه که بحث جدی و روز وزارت نیرو است در جهت اعمال مدیریت مصرف برای کاهش مصارف مشترکین در

کلیدواژه ها

سیستم پیشرفته AMR، تعرفه بندی، کنتورهای انرژی، PLC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.