بررسی چالش ها و مزایای ضرورت آموزش الکترونیکی در مدارس هوشمند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 848
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اشکان حسنی کریم آباد

کارشناس ارشد مدیریت سیتسم های اطلاعاتی،کارشناس فناوری و هوشمند سازی اداره آموزش و پرورش انزل

سودا نوجوان

کارشناس ارشد علوم تربیتی ، مدیر دبیرستان حجاب اداره آموزش و پرورش انزل

فرید مهمان روش

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد- کارشناس تربیت بدنی

چکیده

امروزه پیشرفت تکنولوژی ارتباطات و توسعه شبکه جهانی اینترنت و فضای مجازی منابع شگفت انگیز آگاهی و دانش بشمار می روند که خود یک روش مبتنی بر تکنولوژی یعنی آموزش الکترونیک ایجاد کرده اند. این تحول جنبه های مختلف آموزش در سراسر جهان را با فرصت ها ، تهدیدها و چالش های جدید مواجه نموده است در عصر حاضر ، دانش و فناوری با یکدیگر همسو وهم مسیر شده اند و نمی توان یکی از این دو را بدون دیگری و به راحتی بدست آورد. فضای مجازی با منابع و امکانات شگرف و عظیم خود خصوصیاتی همچون بی زمانی ، بی مکانی ، تعاملی بودن و غیره را در زمینه دانش و علم در اختیار کاربران خود قرار می دهد. در مقابل آموزش سنتی ، اصطلاحاتی همچون کلاس بی دیوار، مدرسه هوشمند، دانشگاه مجازی و ... اشاره به نوع جدیدی از آموزش، بنام آموزش الکترونیک دارد که به سرعت در سراسر جهان و ایران در حال گسترش و فراگیر شدن می باشد. از جمله ویژگی های آموزش سنتی حضور فیزیکی و همزمان در زمان و مکان یکسان فراگیر، مدرس ، محتوا و منابع درسی و تعامل و مشارکت چهره به چهره نفرات با یکدیگر است که از این طریق تبادل و تعاملات دانش و اطلاعات بین نفرات رد و بدل شده و در نتیجه در دانش افراد تغییراتی ایجاد شده و به حجم و دانش افراد افزوده می گردد که به آن آموزش و یاددهی گویند این انتقال دانش با استفاده از بستر های فناوری اطلاعات، آموزش الکترونیکی است که در عصر حاضر به عنوان روش موفق یادگیری علوم، نقش بسزایی در مدارس دارد. در این مقاله ضمن بیان خصیصه های یک محیط آموزش الکترونیکی وبررسی چالش ها و مزایای آموزش الکترونیکی ، ضرورت ایجاد و استفاده از آن را در مدارس هوشمند بیان خواهیم نمود.

کلیدواژه ها

آموزش الکترونیکی، مدارس الکترونیک، آموزش مجازی ، یاددهی و یادگیری، مدارس هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.