کارآفرینی دیجیتالی و انکوباتورها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT04_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 513
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیوان غلامی

مدرس دانشگاه

چکیده

جهان در سال های اخیر شاهد انقلاب اطلاعات و ارتباطات بوده و تحولات اجتماعی عظیمی در آن به وجود آمده است. در عصر اطلاعات و ارتباطات سطح بینش و آگاهی مردم افزایش یافته و کلیه فعالیت های جمعیت رو به انفجار دنیا با مزیت های این عصر، در قالب شبکه های ارتباطی به تعادل رسیده و کنترل شده است. فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کلیه فعالیت های اجتماعی از جمله کارآفرینی اثر گذاشته و در بسیاری از آنها تحولات اساسی بوجود آورده است. امروزه کارآفرینی به شدت به بسترهای فناوری اطلاعات وابسته است و از آن بهره زیادی می گیرد. از سوی دیگر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات خود مرهون کارآفرینی است. همچنین کارآفرینی در فناور اطلاعات پهنه وسیعی برای فعالیت دارد. اکثر شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی مخصوصا شرکت های مبتنی بر خلاقیت و نوآوری که فناوری های جدید را خلق می کنند و اصطلاحا در حوزه فناوری فعالند، شرکت هایی کارآفرین هستند. شناخت بهتر و عمیق تر ماهیت کارآفرینی و ابعاد دگرگونی های تکنولوژی های اطلاعات و ارتباطات و نقش و کارکرد و تاثیر و استفاده از آنها برای پیشبرد برنامه های توسعه آموزشی و تدارک و زمینه سازی برای مشارکت فعال نهاد آموزش در جریان جامعه ارتباطی و اطلاعاتی و داشتن جامعه ای برتر هدف این مقاله است. پیدا کردن شغل در دهکده جهانی هزاره سوم، کار آسانی است. البته اگر قبول کنید که کاریابی در این دوران، نیازمند استفاده از قابلیت های ارتباطی و اطلاع رسانی همین عصر است. اگر بخواهید روش های سنتی کاریابی و پیدا کردن یک شغل مناسب را دنبال کنید، شاید چند هفته سرگردان باشیدو تنها صفحه نیازمندی های چند نشریه یا مراجعه به شماره بنگاه کاریابی شهری، شما را ارضا کند. به هر حال، هرکس روش خاصی را پی می گیرد. اما این که بهترین روش ها کدام است، مسئله ای است که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، دهکده جهانی، دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.