بررسی تاثیر سیستم مقاوم جانبی بر مقاومت ساختمان های بتن مسلح در برابر خرابی پیش رونده
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری محیط زیست و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAECONF02_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 726
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
خرابی پیش رونده وضعیتی است که در آن بروز یک خرابی موضعی در یک عضو سازه ای منجر به شکست اعضاء مجاور آن و فروریزش های اضافی در ساختمان می شود. هرگونه ضعف در طراحی و یا اجرای المان های سازه ای ممکن است باعث به وجود آمدن پدیده خرابی پیش رونده در سازه ها حین بارگذاری انفجار یا لرزه ای گردد. لذا مدل کردن پاسخ ساختمان ها در برابر خرابی پیش رونده، نظر پژوهشگران بسیاری را در دو دهه ی گذشته به خود جلب کرده است و تلاش هایی برای توسعه روش های تحلیل و طراحی در برابر این پدیده صورت گرفته است. در این تحقیق با تحلیل خرابی پیش رونده در ساختمان های بتنی با سیستم های مقاوم جانبی مختلف و حالت های متفاوت شکل پذیری تحت تحلیل استاتیکی غیر خطی، ملاحظه می شود که اگر چه هر دو سیستم سازه ای قاب خمشی و دوگانه پس از برداشتن دیوارهای برشی، دارای پایستگی مناسبی می باشند ولی در حالت های حذف ستون، ساختمان های با سیستم دوگانه در برابر خرابی پیش رونده عملکرد خوبی نداشته اند. به گونه ای دیگر می توان گفت که ساختمان های قاب خمشی نا معینی بالاتری را برای پایستگی در برابر خرابی پیش رونده دارند.کلیدواژه ها
خرابی پیش رونده، شکل پذیری، سیستم مقاوم جانبی، تحلیل استاتیکی غیرخطی، ضریب زلزلهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی اثر ساماندهی بافت های فرسوده در توسعه پایدار شهر خرم آباد (مطالعه موردی : محله درب طاهر خرم آباد)
- سنجش میزان تاثیرگذاری مولفه های ارتقاء کیفیت فضاهای عمومی شهر در طراحی فرهنگسرا
- تبیین کاربرد هوش مصنوعی در معماری داخلی ابنیه
- شناسایی کارکردهای استفاده از شیشه های هوشمند در معماری و طراحی دوستدار محیط زیست
- ارزیابی عملکرد مدیریت شهری در توسعه ی گردشگری شهری (مطالعه ی موردی شهر بهشهر)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.