توزیع کلید کوانتومی، پیشرفتها و چالشها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری اطلاعات، ارتباطات و محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: ITCSC01_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2073
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد خدایی

کارشناسی ارشد دانشکده کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان اصفهان ایران

محمدرضا سلطان آقایی کوپایی

استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان

چکیده

از رمزنگاری کوانتومی، به عنوان اولین کاربرد عملی نظریه فیزیک کوانتوم یاد می شود. برخلاف روشهای معمول رمزنگاری که امنیت آنان بر مبنای فرضیات اثبات نشده ی قرار گرفته است. امنیت رمزنگاری کوانتومی بر پایه ی قواعد اثبات شده ی فیزیک کوانتومی قرار دراد که می تواند برقراری امنیت کامل را برای اولین بار در تاریخ رمزنگاری تضمین کندامنیتی که تحت هر پیشرفتی در توان پردازشی همچنان قابل اطمینا خواهد ماند. در این مقاله پروتکلهای توزیع کلید کوانتومی QKD که موفقترین روش رمزنگاری کوانتومی ارائه شده در حال حاضر می باشد را مورد تحلیل قرار خواهیم داد انواع پروتکلهای ارائه شده در QKD پیشرفتهای اخیر در این زمینه و همچنین چالشهای پیش روی QKD و نقاط ضعف و قوت هر پروتکل را نیز تحلیل خواهیم نمود.

کلیدواژه ها

رمزنگاری کوانتومی، توزیع کلیدکوانتومی، پروتکلهای رمزنگاری کوانتومی، هک کوانتومی، مقاله مروری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.