طراحی الگوی وظایف مدیریت شهری از دیدگاه اسلام:راهکار ایجاد توسعه پایدار در بافت میانی شهرها
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی بافت میانی شهرهای ایران
- کد COI اختصاصی: NUAVARI01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 590
نویسندگان
دکتری روان شناسی صنعتی و سازمانی، دانشگاه اصفهان
چکیده
هدف این پژوهش، طراحی الگوی وظایف مدیریت شهری از دیدگاه اسلام به عنوان راهکاری جهت ایجاد توسعه پایدار در بافت میانی شهرها بود.روش این پژوهش، تحلیل محتوا و استفاده از اسناد و مدارک علمی بوده است. برای دست یابی به هدف، هفت پایگاه اطلاعاتی معتبر ایرانی و کتاب مفاتیح الحیات آیت الله جوادی آملی،1391 به روش نمونه گیری هدفمند از نوع موارد معروف انتخاب گردید و پایگاه ها از نظر ویژگی های بافت میانی شهرها مورد تحلیل محتوا قرار گرفت. در این تحلیل، ابتدا مفاهیم مرتبط با بافت میانی استخراج و سپس مفاهیم براساس اشتراک محتوا طبقه بندی گردید. سپس کتاب مفاتیح الحیات با توجه به ویژگی های طبقه بندی شده بافت میانی و از نظر وظایف مدیریتی مورد تحلیل محتوا قرار گرفت. در این تحلیل نیز ابتدا مفاهیم مرتبط با وظایف مدیریتی استخراج شد و مفاهیم براساس اشتراک محتوا به هفت طبقه طبقه بندی گردید در مرحله آخر نیز اعتبار و پایایی الگوی مذکور مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. به این ترتیب، الگوی وظایف مدیریت شهری از دیدگاه اسلام به عنوان راهکاری جهت توسعه پایدار در بافت میانی شهرها طراحی و براساس الگو، نقشه ایجاد توسعه پایدار براساس بافت میانی شهرها و وظایف مدیریت شهری از دیدگاه اسام تدوین گردید که دارای هفت بعد «کالبدی-فضایی »، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی، حمل ونقل و ارتباطات و روان شناختی بودکلیدواژه ها
وظایف مدیریت شهری، دیدگاه اسلام، توسعه پایدار، بافت میانی شهرهامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی اثر ساماندهی بافت های فرسوده در توسعه پایدار شهر خرم آباد (مطالعه موردی : محله درب طاهر خرم آباد)
- سنجش میزان تاثیرگذاری مولفه های ارتقاء کیفیت فضاهای عمومی شهر در طراحی فرهنگسرا
- تبیین کاربرد هوش مصنوعی در معماری داخلی ابنیه
- شناسایی کارکردهای استفاده از شیشه های هوشمند در معماری و طراحی دوستدار محیط زیست
- ارزیابی عملکرد مدیریت شهری در توسعه ی گردشگری شهری (مطالعه ی موردی شهر بهشهر)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.