تشخیص بدافزارهای دگردیس با استفاده از نقش آپکد و مبتنی بر مدل مخفی مارکوف

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانشICTCK۲۰۱۵
  • کد COI اختصاصی: ICTCK02_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 621
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساناز کیخا

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرمافزار دانشگاه آزاد واحد زاهدان

مجید وفائی جهان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

یکی از روشهای متداول در زمینه مقابله با بدافزارها استفاده از دنباله آپکدهای موجود در کد اسمبلی بدافزارها است.در این مقاله با استفاده از مدل مخفی مارکوف و دسته بندی ساختاری آپکدها سیستمی برای تشخیص بدافزارهایدگردیس پیشنهاد میگردد. در ابتدا آپکدها در دسته هایی متناسب با نقش هر آپکد دسته بندی می شوند. پس از اینکهدسته بندی آپکدهای استخراج شده از فایل ها انجام گرفت، براساس تعداد دسته های انتخاب شده، مدل مخفی مارکوفساخته می شود. پس از آموزش مدل مخفی مارکوف بر روی دنباله آپکدها عملیات تست فایل های بدافزار تولید شدهتوسط مولد دگردیس و فایل های سالم و ارزیابی خروجی صورت می گیرد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که با انتخابآستانه منطقی جهت تشخیص، نرخ تشخیص فایل های بدافزار به میزان 90 % افزایش می یابد.

کلیدواژه ها

بدافزار دگردیس، مدل مخفی مارکوف، مولد دگردیس، نقش آپکد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.