پیش بینی کیفیت زندگی براساس تنهایی در دانشجویان زن متاهل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: PESLSBTM01_366
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت
چکیده
پژوهش حاضر با هدف پیش بینی کیفیت زندگی براساس احساس تنهایی در دانشجویان متاهل انجام شد. روش پژوهش حاضرف توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه پژوهش حاضر شامل کلیه دانشجویان زن متاهل می باشد. نمونه پژوهش شامل 224 زن متاهل می باشد که به روش در دسترس انتخاب شدند. در پژوهش حاضر به منظور بررسی متغیرهای پژوهش از مقیاسهای فرم کوتاه فارسی کیفیت زندگی سازمان جهان بهداشت WHO-QOL-BREF) و احساس تنهایی SELSA-S دی توماسو، برانن و بست 2000 استفاده شد. داده های پژوهش در سطح آمار توصیفی شامل فراوانی، درصد، میانگین وانحراف معیار تحلیل شد. علاوه بر این به منظور بررسی سوالات و فرضیه های پژوهش داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون به شیوه گام به گام با استفاده از نرم افزار 22SPSS موردتجزیه و تحلیل قرار گرفت . نتایج نشان داد که بین ابعاد احساس تنهایی باکیفیت رابطه معنی داری وجود دارد و همجنین نتایج تحلیل رگرسیون گام به گام ناشن داد تنهایی خانواده در گام اول قادر به پیش بینی متغیر ملاک بود ودرگام دوم تونهایی عاطفی قادر به پیش بینی کیفیت زندگی بودند.کلیدواژه ها
کیفیت زندگی، احساس تنهایی، زنان دانشجومقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.