مقوله ی آزادی در قانون اساسی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: PESLSBTM01_156
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 542
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان، دانشکده حقوق و علوم سیاسی،گروه حقوق، زاهدان، ایران
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی
چکیده
آزادی از محبوبترین گفتمان های و آرمانهایی است که همواره از سوی بشریت موردتاکید قرا رگرفته و دغدغه افراد و آحاد مردم بوده است . آزادی از جمله مفاهیمی است که از یک سو، کسی در حسن آن تردیدی به خود راه نمی دهد. لذا انسانها همیشه عرصه های زندگی درصدد تامین این بزرگترین آرزوی بشری بوده اند. از سوی دیگر، افراد بسیاری رفتارهای خویش را در سایه معنای خودنگاشته از آزادی، تویجه کرده و چه بسا جنایتهای که در ورای این واژه مخفی شده و مجوزی برای اعمال فاسد و جنایت کارانه زورمدارن شده اند. از نظر قانون اساسی استقلال و آزادی دو بال مدیریت نظم سیاسی، مدنی و حقوق کشورند. براین اساس پژوهش حاضر با عنوان مقوله ای آزادی در قانون اساسی به بررسی آزادی در قانون اساسی می پردازد. روش انجام این پژوهش کتابخانه ای می باشد نتایج حاصل از پژوه شنشان می دهد که اصول 22، 23، 28، 43 قانون اساسی آزادی بیان، مسکن، شغل، مال و عقیده مورد توجه قرار گرفته است آزادی واقعی زمانی تحقق می یابد که اندیشمندان و بلکه مخالفان به ابراز عقاید خویش پرداخته و نهادهای قانونی جامعه، سلامت و صیانت آنانو تشکلهای منعکس کننده ی نظراتشان را برابر گروه های غیر رسمی فشار و ارعاب، تضمین نموده و از کنار تعرضات و فشارها، بی تفاوت نگذارند.کلیدواژه ها
آزادی، قانون اساسی، حقوق بشر، حق آزادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.