ارزیابی کیفیت دوره های آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور از منظردانشجویان علوم پایه وفنی مهندسی استان اردبیل - درسال تحصیلی 93-94

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 472

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EDHRCONF01_012

تاریخ نمایه سازی: 5 آبان 1395

چکیده مقاله:

پژوهشحاضر باهدف ارزیابیکیفیت دورههای آموزش الکترونیکی از دیدگاه دانشجویان فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاه پیام نور اردبیل انجام پذیرفته است. روش تحقیق ازنظر هدف کاربردی و ازنظر نحوه گردآوری دادهها توصیفی میباشد به همین منظور پس ازتوصیف وتحلیل مطالب و موضوعات، به بررسی آماری موضوع در بین آزمودنیها اقدام شد.ابزار تحقیق در این پژوهش پرسشنامه سنجش کیفیت آموزش الکترونیکی با ابعاد 7 گانه است جامعه آماری تعداد 140 نفربود و چون از روش تمام شماری استفاده شده است لذا تعداد جامعه و نمونه برابر می باشد نمونه ها شامل دو گروه فنی مهندسی)49 نفر( و علوم پایه) 91 نفر( بودند که در بین آنها پرسشنامه پخش گردید با توجه به موضوع پژوهش و بررسی کیفی موضوع ازطریق نظر سنجی، از آزمون ناپارامتریکی خی دو استفاده گردید.یافته های پژوهش نشان داده که: از بین ابعاد 0 گانه که شامل عناصر محتوایی، اثر بخشی ارائه عناصر مرتبط، پشتیبانی مدرسو دانشجویان، تعامل آنلاین کاربران وبسایت، پذیرش دوره و ضریب اطمینان سامانه، عناصر زیبا شناسی، از دیدگاه گروه فنی مهندسی ابعاد محتوایی، اثر بخشی ارائه عناصر مرتبط، تعامل آنلاین کاربران وبسایت، پذیرش دوره و ضریب اطمینان سامانه،تناسب ابزار های سنجش و درجه بندی، از وضعیت نسبتاً مطلوب و ابعاد پشتیبانی مدرس و دانشجو،عناصرزیباشناسی ازوضعیت مطلوبی برخوردار بودند. همچنین از دیدگاه از نظر گروه دانشجویان گروه علوم پایه ابعاد اثربخشی ارائه عناصر مرتبط، تعامل آنلاین کاربران وبسایت،پذیرش دوره و ضریب اطمینان سامانه، و تناسب ابزارهای سنجش و درجه بندی از وضعیت نسبتاً مطلوب و ابعاد محتوایی، پشتیبانی مدرس و دانشجو، و عناصر زیباشناسی از وضعیت مطلوب برخوردار بودند.

نویسندگان

امینه فلاحی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت وبرنامه ریزی درسی ، دانشگاه پیام نور - واحد ری

فتانه حسنا جعفری

استادیار دانشگاه پیام نور واحد ری

فروزان ضرابیان

استادیار دانشگاه پیام نور واحد ری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Dreyfus H.(2010). About the Internet: A Philosophical Look at the ...
  • Istvan, S.(2013). Changing of multimedi elements in eLearning development: International ...
  • Jerry, B. (2000). The E-learning potential. Retrieved from _ kdgonline. ...
  • Killi , k. Mario M. Margus, P.(2014), Guided reflection to ...
  • Mihhailova, _ (2006). E-Learning as international ization strategy in higher ...
  • Nichols, M. (2003) A theory for e- learning. Educational Technology ...
  • نمایش کامل مراجع