تعیین الزامات بر اساس مبانی نظری در زیر نظام های شش گانه سند تحول بنیادین تربیت معلم و تأمین منابع انسانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: ماهنامه «علوم انسانی اسلامی»، دوره: 1، شماره: 10
- کد COI اختصاصی: JR_JOIH-1-10_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 745
نویسندگان
چکیده
مهمترین ویژگی عصری که در آن زندگی می کنیم، تغییر سریع است؛ این تغییرات در ساختارهای اجتماعینیاز به کاربرد هوش را برای حل مسائل افزایش داده. در واقع انسان امروز اگر نتواند برنامه های درسی را بانیازهای اقتصادی، اجتماعی، و سیاسی عصر جدید تطابق دهد منسوخ خواهد شد. (یار محمدیان 1391). یکعبارت معروف در مورد مدرنیته این است که «تنها مقوله ی پایدار و قابل اتکا در مدرنیته، پایداری تغییراست»، این واقعیت به طور قطع در طول نیم قرن گذشته در تجارب آموزش و پرورش عمومی انعکاس یافته، و گواه آن کوششهای متعددی است که برای بازآرایی و انجام اصلاحات یا تغییر در برنامه درسی واصلاح نحوه تدریس انجام گرفته است. (مهرمحمدی 1389). در حال حاضر با توجه به تغییر نظام آموزشی وتغییر در تالیف کتب درسی جدید اقدام خاص و فراگیری برای به روز کردن دانش معلمان صورت نمیگیرد. تغییر اجتناب ناپذیر است و به جای مبارزه با آن، آن را بپذیریم و دوستانه رفتار کنیم. در واقع زمانیمی توان گفت که ایده یا روشی نو با موفقیت در نظام آموزشی به کار گرفته شده و به ثمر نشسته، که آنایده یا روش تا عمق کلاس درس یا فرآیند یادگیری نفوذ کرده باشد. اهمیت موضوع این است که سرنوشتبسیاری از نوآوری ها با موفقیت همراه نیست و پشت درب های کلاس درس متوقف می گردند و یا آنچهکه به مرحله ی عمل می رسد، نگاه کاملا متفاوت و به دور از اهداف اصیل آن نوآوری یا تغییر است. روشتحقیق کتابخانه ای است. یافته های تحقیق در 5 فصل آمده: قرآن و سنت تغییر، توضیح مفهوم تغییر،پیشگامان تغییر در نظام آموزش و پرورش ایران ، تغییر معلم در سند نقشه جامع علمی کشور، تغییر در سندتحول بنیادین. روش جمع آوری اطلاعات، مطالعات کتابخانه ای و ابزار جمع آوری فیش برداری است.پیشنهادهایی به برنامه ریزان مربوطه و عطف توجه آنان به تربیت معلم و تغییر در برنامه های درسی ارائه شده.کلیدواژه ها
درسی، تغییر، معلم، تربیت معلم، تحول بنیادینمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.