مدل شش بعدی وایزبورد و عارضه یابی سازمانی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: ماهنامه «علوم انسانی اسلامی»، دوره: 1، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_JOIH-1-4_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 929
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عصمت طاهرخانی

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه خوارزمی

چکیده

برای شناسایی نقاط ضعف و قوت در هر سازمانی از عارضه یابیسازمانی استفاده می شود. برای عارضه یابی سازمانی از مدل های مختلفی استفادهمی شود که مدل شش بعدی وایزبورد به دلیل جامعیت و سادگی آن به طورگسترده استفاده می شود. در این مقاله نشان داده شده است که این مدل دارایشش بعد هدف، ساختار، روابط، پاداش، رهبری و مکانیزم های مفید می باشد وبرای موفقیت هر سازمانی باید در هر یک از این شش نقطه کارها به درستی وسازگار با هم و با سازمان انجام گیرد. در این مدل رهبر به عنوان مرکز ثقل وعاملی برای موفقیت سازمان است که باید تمام ابعاد مدل شش بعدی وایزبورد رادر کنار یکدیگر و به حالت متعادل قرار دهد. با استفاده از مدل شش بعدیمشکلات سازمان شناسایی شده و کیفیت آن بهبود می یابد. بنابراین در سازمان-های کشور برای از بین بردن مشکلات سازمانی میتوانیم از این مدل استفاده نماییم.

کلیدواژه ها

عارضه یابی سازمانی، مدل وایزبورد، موفقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.