بررسی مدیریت بازاریابی و رویکردهای گذشته و نوین مرتبط با آن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ICMSCONF01_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 669
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه عبدلی سفیددشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه خاتم

بهنام احسانی پور

دانشجوی مدیریت دانشگاه اسلامشهر

زهرا عبدلی سفیددشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم

اشراق

استادیار دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

بازاریابی فرایندی است وابسته به اجتماع که توسط آن افراد و گروه ها آنچه را که نیاز دارند را از طریق خلق، پیشنهاد کردن و تبادل رایگان محصولات و خدمات با ارزش با دیگران، دریافت می کنند. شیوه ی بازاریابی تاریخی، دریافته است که هر چیزی بازاریابی است. بازاریابی دارای چهار مولفه می باشد، به طور مثال بازاریابی روابط، بازاریابی تابع، بازاریابی داخلی و بازاریابی اجرا. مک کارتی( 2002) فعالیت های بازاریابی را به عنوان ابزار اختلاط بازاریابی که چهار نوع وسیع دارد و او آن ها را بازاریابی چهار 4 می نامید طبقه بندی کرده است. محصول، قیمت، مکان و ترویج معمولا برای بازاریابی کالاهای ملموس به کار برده می شود.اگرچه برای دستگیری طبیعت متمایز اجراهای خدماتی، سه عنصر دیگر به خدمات تحویل مربوط می شود که محیط فیزیکی، فرایند و مردم را در نظر می گیرد. بنابراین، برای استراتژی های موثر بازاریابی خدمات تمام هفت P نقش مهمی ایفا کرد. همچنین رویداد ها همراه با تکامل انسان تکامل یافته اند. در نتیجه رویداد ها ممکن است بخشی از محیط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کسب و کار را تشکیل دهند. رویداد ها را می توان به عنوان خدمات غیر استانداردی تعریف نمود که در آن ها دانش، رفتار و تعهد به چنین ارائه کنندگان خدماتی ضروری است. رضایت شرکت کنندگان در یک رویداد شامل تعامل پیچیده مشتریان، محل برگزاری رویداد، طراحی، جریان سیستم مدیریت، داوطلبان، کارکنان است که باعث می شود به عنوان نقش و جایگاه سیستم مدیریت سازمان، ارزیابی کیفیت آن کاری دشوار شود. سازمان ها باید انواع مشتریانی که در رویدادهای جدید خود به دست می آورند را در نظر بگیرند. در نتیجه باید رویداد های جدیدی ایجاد کنند یا رویدادهای کنونی را متنوع کنند. این تحقیق به مطالعه استراتژی های بازاریابی، تحقیقات صورت گرفته و مورد کاوی برخی از شرکت ها در این زمینه و در بخش استراژی بازاریابی به بررسی روش های 4p ، روابط بازاریابی، آمیخته بازاریابی اجتماعی، مدیریت رویدادها و 7p می پردازد.

کلیدواژه ها

استراتژی های بازاریابی ،بازاریابی اجتماعی، p4، مدیریت رویداد ، روابط بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.