بررسی اثرگذاری استراتژی های توسعه بانکداری مجازی با توجه به رویکرد مزیت رقابتی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ICMSCONF01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بدرقه

عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه ریزی آموزشی واحد علوم و تحقیقات تهران

محمد زندی نژاد

رییس مرکز پژوهش و توسعه سرمایه انسانی مدارس سلام

چکیده

یانک مجازی را می توان به اسامی مختلفی نامید. از قبیل: بانکهای کاملا اینترنتی، بانک های آنلاین، بانکهای بدون شعبه فیزیکی، بانکهای بدون ساختمان بانک مجازی به مؤسسه ای اطلاق می شود که اصولاً خدمات بانکداری خود را از طریق اینترنت به مشتریان ارائه می کند و این بانک با بانک های موجود که از اینترنت و سایر ابزار الکترونیک به عنوان کانالهای ثانویه برای ارائه خدمات و محصولات خود به مشتریان استفاده می کنند، تفاوت دارد . این تحقیق با هدف بررسی استراتژیهای توسعه بانکداری مجازی با رویکرد مزیت رقابتی در منتخبی از بانکهای خصوصی استان مازندران انجام شد. این تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی بوده که تعداد 400 عدد پرسشنامه بین مشتریان بانکها به صورت غیراحتمالی طبقه ای توزیع گشت سپس با استفاده از مدل ساختاری تعریف و با نرم افزار 8.54 lisrel تحلیل گردید.نتایج تحقیق نشان داد که، زیرساخت نرم افزاری و سخت افزاری تاثیر مثبت و معنی داری بر بهره وری و امنیت بانکداری مجازی دارد. همچنین امنیت و بهره وری تاثیر مثبت و معنی داری بر کسب مزیت رقابتی بانکها دارد.

کلیدواژه ها

زیرساخت نرم افزاری و سخت افزاری، بهره وری، امنیت، مزیت رقابتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.