تعیین مشاغل استراتژیک بانک ملت با بکارگیری مدل کارت امتیازی متوازن از روش ترکیبی AHP-TOPSIS

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMI02_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه مهدی زاده مقدم

دانشگاه آزاد اسلامی،واحد الکترونیکی،گروه مدیریت اجرایی،تهران،ایران

حمیدرضا کردلویی

دانشگاه آزاد اسلامی،واحد الکترونیکی،گروه مدیریت اجرایی،تهران،ایران

چکیده

تمامی شغل ها برای سازمان مهم هستند در غیر اینصورت برای انجام آنها کسی را استخدام نمی کنند.بسیاری از شغل ها قابلیت ها و نیازهای ا سا سی را برآورده می سازند اما آنگونه نیستند که ایجاد تمایز کنند مدیران بایدپتانسیل تمام افراد سازمان را توسعه دهند، اما برخی شغلها نسبت به بقیه ، تاثیر بیشتری بر توفیق استراتژی سازمان دارند. درفرآیند مدیریت سرمایه انسانی باید چندین شغل استراتژیک که بر استراتژی سازمان تاثیر فوق العاده ای دارند شناسایی شوند ،تا منابع محدود سازمانها برای آموزش و تشویق کارکنانی که در مشاغل استراتژیک مشغول بکار هستند صرف گردد و سرعتدستیابی به چشم اندازی که برای سازمان تدوین شده است افزون گردد .بمنظور تعیین مشاغل استراتژیک معیارهایی تعریفگردیدند تا مشاغل بانک ملت نسبت به آن معیارها اولویت بندی گردند . این معیارها از اهداف استراتژیک فرآیندهای داخلینقشه استراتژی بانک استخراج شدند. خبرگان و صاحبنظران بانک ملت پرسشنامه های مقایسات زوجی معیارهای فوق راتکمیل نمودند . پس از آن داده ها وارد نرم افزار AHP شدند و وزن هریک از معیارها مشخص گردید. در ادامه پرسشنامهدوم ارتباط بین اهمیت نسبی اهداف (معیارها) با گروه های شغلی بانک ملت تدوین شد و هریک از خبرگان میزان این ارتباطرا مشخص نمودند. کلیه اطلاعات به منظور شناسایی مشاغل استراتژیک در تصمیمگیری چندمعیاره وارد می گردند. حلمسئله در این قسمت توسط تکنیک TOPSIS اجرا شد. و در آخر مشاغل استراتژیک با استفاده از نمودار پارتو شناسایی شدند.

کلیدواژه ها

مشاغل استراتژیک،کارت امتیازی متوازن، نقشه استراتژی، تصمیم گیری چند معیاره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.