بررسی و ارزیابی تلفات کمباینی کلزا در استان اردبیل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ICDAN02_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 623
نویسندگان
کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی
دانشجوی دکترای مکانیک بیوسیستم
چکیده
برداشت کلزا در اردبیل بیشتر به روش برداشت مستقیم با کمباین مرسوم است به منظور تعیین تلفات کلزا در زمان برداشت پژوهشی در منطقه مغان اجرا گردید. به طوری که تلفات کلزا را بیشتر رطوبت محصول و سرعت پیشروی کمباین تحت تاثیر قرار می دهد هدف بدست آوردن الگوی بهتر برداشت کلزا در رطوبت و سرعت پیشروی بهتر کمباین می باشد فلذا سرعت پیشروی کمباین درسه سطح 5-4، 6-5 و 7-6 کیلومتر در ساعت و فاکتور دوم رطوبت دانه در سه سطح 15%،12%و 9% هرکدام در سه تکرار از طریق طرح آماری فاکتوریل آشیانه ای و تجزیه واریانس با استفاده نرم افزار SPSS انجام گردید. نتایج نشان داد میزان تلفات کل کمباین درفاکتور رطوبت12% و فاکتور سرعت پیشروی درمحدوده6-5 کیلومتر درساعت کمترین مقدار در حدود 160/2 کیلوگرم در هکتار می باشد در نتیجه میزان عملکرد و سود در این فاکتور بیشترین مقدار را دارا می باشد فلذا این فاکتور برای برداشت کلزا درمنطقه معرفی می گردد.کلیدواژه ها
اردبیل،تلفات کمباین، کلزامقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.