مقایسه ایمنی زمین های بازی سالن های ورزشی دانشگاه های آزاد اسلامی تهران با شاخص های استاندارد

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 540

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SPORTSAMAV01_032

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله:

مقدمه: نقش و اهمیت فعالیت های بدنی، دیر زمانی است که در میان افراد مختلف شناخته شده است. این مسئله باعث شده تا افراد جامعه برای حفظ سلامتی و پر کردن اوقات فراغت خود، به حرکت ورزشی بیشتر روی آورند و علاقه مندی بیشتری نشان دهند ساخت و احداث اماکن و فراهم کردن اماکانات لازم و مورد نیاز از برنامه های مهم وقابل توجه برای پاسخ گویی در مقابل این تمایلات و علاقه مندی ها به حساب می آید. اماکن ورزشی بستر اجرای فعالیت های ورزشی هستند و کیفیت آنها بر روی اجرای تمرینات وبرگزاری رقابتهای ورزشی تاثیر مستقیم دارد. در طراحی و احداث اماکن ورزشی از جمله مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد فراهم آوردن شرایط رفاه، آسایش، راحتی وایمنی برای کلیه استفاده کنندگان و تماشاچیان است. مظفری ۱۳۸۸ایمنی در اماکن ورزشی به این معناست که چگونه میتوان از اماکن و تأسیسات ورزشی در جهت رشد و توسعه تمام جوانب ورزشی استفاده نموده تا مطابق استانداردهای جهانی باشد. در نظر گرفتن راهکارهای مدیریتی مناسب در جهت ایجاد فضای ورزشی مناسب هم از نظر علمی و هم از نظر عملی در سراسر کشور ضروری به نظر می رسد. یکی از نگرانیهای اولیه مدیر تأسیسات ورزشی، امنیت حاضران در رویدادهای مربوط به تأسیسات ، مشتریان، تماشاچیان و شرکت کنندگان میباشد )الهی،۱۳۸۳ . توجه به مسائل مربوط به ایمنی اماکن ورزشی می تواند منجربه ارتقای سطح کمی و کیفی عملکردهای ورزشی و جذابیت رقابت ها و فعالیت های تفریحی و آموزشی گردد . ازطرفی، وجود هر عاملی که سلامتی کاربران اماکن ورزشی را به خطر اندازد، می تواند مسائل قانونی راهم به دنبال داشته باشد. وجود موانع و ومسائل غیراستاندارد و خطرناک، سطوح نامناسب و غیرایمن، عدم رعایت فا صله استاندارد زمین های بازی تا دیوارها وحصارهای اطراف زمین ها می تواند موجب بروز آسیبهای بدنی و در مواردی مرگ و میر کاربران اینگونه فضاها، وخسارات جانی ومالی جبران نا پذیر شود. با توجه به مطالب ذکر شده تو صیف عوامل ایمنی اماکن و فضاهای ورزشی دانشگاه های زاد و مقایسه آن با استانداردهای موجود این واقعیت را روشن خواهد کرد که وضعیت ایمنی اماکن ورزشی و فضاهای ورزشی دانشگاه های آزاد چگونه می باشد. پژوهش حاضر به مقایسه عوامل ایمنی اماکن و فضاهای ورزشی دانشگاه آزاد و با استانداردهای موجود ملی پرداخته و سعی شده در انتها تو صیه های لازم برای افزایش ایمنی اماکن ورزشی ارائه شود تا در ساخت اماکن ورزشی جدید به آنها توجه شود.

نویسندگان

آرزو نوری

کارشناس ارشد تربیت بدنی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • الهی، علیرضا.(383 1).بررسی وضعیت استادیوم های فوتبال کشور در مقایسه ...
  • پاشاپور، بهناز.(389 1)بررسی وضعیت ایمنی اماکن ورزشی سر پوشیده و ...
  • کاشف میرمحمد، (1392). مدیریت اماکن وفضاهای ورزشی، انتشارات بامداد کتاب ...
  • مظفری، سید امیر احمد.(1388). برنامه ریزی و مدیریت اماکن و ...
  • chalmers D, (1 996).Height and surfacing as risk factors for ...
  • Lewis LM, Naunheimm R, Standeven J, Naunheim Ks, (1 993 ...
  • -Otago Leonie, Peter Swan, Ian Chivers, Caroline Finch.(20 10).ground conditions ...
  • نمایش کامل مراجع