بررسی آنالیز حرارتی و فازی لعاب متالیک سرب دار حاوی مس، قلع، آهن و منگنز
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: ششمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
- کد COI اختصاصی: SCMEMI06_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2647
نویسندگان
جهاد دانشگاهی استان یزد
دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی آنالیز حرارتی و فازی لعاب متالیک خود احیا قابل استفاده برای کاشی دیواری پخت سریع می باشد (Self reduction metallic glaze). برای نیل به این هدف یک فریت سرب و بور دار مبنا قرار گرفت. ابتدا جهت تشخیص تاثیر درصدهای مختلف اکسیدهای قلع، مس، آهن و منگنز بر جلای فلزی لعاب انتخابی، تعدادی لعاب متالیک ساخته شد. انتخاب لعاب های متالیک مطلوبتر بر اساس تغییر درصد اکسیدهای موثرتر بر جلای فلزی صورت گرفت. در نهایت بهترین نمونه که رفتار انعکاس نور مناسبی جهت لعاب مورد نظر داشت، انتخاب گردیدی. بررسی آنالیز حرارتی همزمان STA، چندین پیک گرما زا و گرماگیر را در محدوده دمایی 800 تا 1200 درجه سانتیگراد نشان می دهد. بررسی های آنالیز فازی (XRD) نمونه پخته شده در دماهای 1050 و 1120 درجه سانتیگراد تشکیل مس فلزی و آلیاژ مس - قلع را نشان داد در حالیکه در دمای 1180 درجه سانتیگراد ضمن محو فازهای تشکیل شده ظهور فاز آهن فلزی مشاهده گردید.کلیدواژه ها
لعاب متالیک، خود احیاء کاشی دیواری، جلای فلزیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.