بررسی خوردگی آرماتور در بتن مسلح حاوی الیاف پلی پروپیلن و فولادی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس علمی پژوهشی عمران، معماری و محیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: CACONF01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 925
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین جدیدیان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مرضیه حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

چکیده

خوردگی آرماتورها یکی از مهمترین عوامل خرابی زود هنگام سازه های بتنی در سراسر جهان و مهمترین عامل در محیط های گرم دریایی مانند خلیج فارس و دریای عمان است. و یکی از تهدید های عمده داوم این نوع سازه ها یون کلراید است. لذا در این پژوهش به بررسی آزمایشگاهی خوردگی آرماتور بر نمونه های بتنی با الیاف پلی پروپیلن و فولادی پرداخته شده است. دوسری نمونه بتنی تهیه گردید، که در سری اول نمونه ها با انجام آزمایش نیم پیل احتمال شروع خوردگی آرماتور ها در بتن مورد بررسی قرار گرفت. که خوردگی به احتمال 90% رخ داده و از 7 به 28 روزه میزان پتانسیل افزایش یافته است. سپس با اعمال خوردگی تسریع شده به هر دو سری از نمونه ها، خوردگی آرماتور در بتن مورد بررسی قرار می گیرد. و همچنین در سری دوم نمونه ها با انجام آزمایش کشیدگی آرماتور مقاومت پیوستگی آرماتور با بتن مورد بررسی قرار گرفته که نتایج نشان می دهد بیشترین مقدار مقاومت پیوستگی مربوط به بتن با الیاف پلی پروپیلن می باشد.

کلیدواژه ها

دوام، خوردگی آرماتور، بتن الیافی، یون کلراید، خلیج فارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.