تجربیات نتایج و روش های ارزیابی سکوهای ثابت دریایی در خلیج مکزیک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی صنایع فراساحل
  • کد COI اختصاصی: OICIRAN04_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 516
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مازیار جهانگیری

کارشناس ارشد سازه های دریایی دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده عمران

سعید مظاهری

استادیار موسسه ملی اقیانوس شناسی و استاد مدعو دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده عمران

باقر ذهبیون

استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده عمران

چکیده

فعالیت سکوهای دریایی همراه با تغییراتی در سازه و شرایط محیطی حاکم بر سکوها در طی دوران فعالیت سکوها همراه است. این تغییرات می توانند ناشی از آسیب دیدگی اعضای سکو در اثر حوادثی همچون بر خورد کشتی به سکو، انفجار، خوردگی و یا تغییر شرایط اقلیمی مناطق و حتی محاسبات دقیق تر پارامترهای مربوط به نیروهای اعمالی به سکو باشد. به همین دلیل ارزیابی سکوهای دریایی از ضروریات ادامه فعالیت سکوهای دریایی که دارای شرایط و ملزومات ارزیابی مجدد هستند، می باشند. در این بین آگاهی و آشنایی با تحقیقات و نتایج بدست آمده در زمینه ارزیابی سکوهای دریایی در خلیج مکزیک، به عنوان یکی از گسترده ترین و اولین تحقیقات در این زمینه که حتی منجر به ایجاد فصل هفدهم در آیین نامه API در زمینه ارزیابی سکوهای دریایی شده است لازم و ضروری می نماید. در این تحقیق با ارایه تاریخچه این تحقیقات، نتایج و روش های اعمالی در این تحقیقات، سعی شده است پایه و بستری برای انجام پروژه های مربوط به ارزیابی سکوها دریایی و انجام تحقیقات این چنینی در کشورمان ایجاد کرده باشد.

کلیدواژه ها

خلیج مکزیک، نسبت مقاومت ذخیره، استانداردAPI

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.