سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCCAC01_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 319
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل رفتار دیوار های خاکی مهارگذاری شده تحت شرایط لرزه ای
چکیده مقاله:
با توجه به گسترش روز افزون بهره وری از فضاهای زیر زمینی، نیاز بشر به پایدار سازی در زمان حفر و گودبرداری بیش از پیش قوت می گیرد. یکی از روشهای پایداری سازی دیواره های گود بهره مندی از روش انکراژ می باشد. این روش مشابه روش میخکوبی می باشد که المان کابل و یا آرماتور یک نیروی برابر با درصدی از ظرفیت باربری المان به آن وارد می گردد. در این طرح رفتار این نوع پایدار سازی ها تحت بارهای دینامیکی و استاتیکی مورد بحث و تحقیق قرار گرفته است. پس از تحقیق پارامتریک نقش جنس خاک (شامل زاویه اصطکاک، چسبندگی و وزن مخصوص خاک) در پایداری دیوار و تحقیق تغییرمکان های افقی ، نشست و نیروی در مسلح کننده به این نتایج منتج گردید که در مقادیر با زاویه اصطکاک پایین و خیلی بالا به دلیل ضعف و سختی خاک تغییرمکان ها به سمت داخل گود تمایل بیشتری رنج تغیرات در حدود 8 درصد پیدا کرده است. با تغییرات چسبندگی میزان تغییرات رنج تغییرمکان به محدوده تغییرمکان قبل از بارگذاری زلزله نزدیک می گردد که به معنای جذب بهتر انرژی زلزله توسط این پارامتر می باشد. رفتار دیواره با تغییرات وزن مخصوص مشابه رفتار تغییر زاویه اصطکاک منتج شده است
کلیدواژه ها:
انكراژ، تحليل ديناميكي FLAC تحليل پارامتريك،زلزله طبس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/511094/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلیلی، مهدی و دادمهر، علیرضا و خندان، بهنام،1395،تحلیل رفتار دیوار های خاکی مهارگذاری شده تحت شرایط لرزه ای،اولین همایش سراسری مباحث کلیدی در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی ایران،گرگان،،،https://civilica.com/doc/511094
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جلیلی، مهدی؛ علیرضا دادمهر و بهنام خندان)
برای بار دوم به بعد: (1395، جلیلی؛ دادمهر و خندان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل عددی گود برداری به روش میخکوبی با استفاده از نرم افزار plaxis و مقایسه با روش انکراژ(مطالعه موردی در تبریز)
- استفاده از میخکوبی Nailing در تثبیت دیواره گود برداری های عمیق در سازه های شهری
- بررسی رفتار دیوارهای حایل مرکب از میخکوبی و مهار برای پایدارسازی گودبرداری ها
- مقایسه پایداری روش های مسلح سازی شیروانی ها تحت بار لرزه ای
- بررسی رفتار دینامیکی گودبرداری های ساختمانی تثبیت شده با روش ترکیبی میخ کوبی و مهاربندی (انکراژ)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.